1 2
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024 10:41
LIFE

Love Island: Απίστευτες ατάκες στην πρεμιέρα – «Θέλω τον άνδρα γορίλα»


Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Love Island» με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μία από τις νέες παίκτριες του ριάλιτι, η Νίκη Ηλιοπούλου μίλησε για την προσωπικότητά της, ενώ αποκάλυψε πως ακριβώς θέλει να είναι ο άνδρας που θα βρεθεί στο πλευρό της.

Μιλώντας για τον χαρακτήρα της και την προσωπικότητά της, ανέφερε: «είμαι κωμική, χαρούμενη αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητη ταυτόχρονα. Στην προσωπικότητα μου, νομίζω, βάζω 10αρι! Single είμαι πολύ ελάχιστο καιρό, οπότε δεν θέλω να χάσω τη φόρμα μου και θέλω να μπω γρήγορα σε σχέση. Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι εκείνος που θα έχουμε τα ίδια όνειρα και τους ίδιους στόχους στη ζωή. Εκείνος που θα είναι το ασφαλές μου μέρος και η μεγαλύτερη μου περιπέτεια. Να είναι ένας άνδρας λίγο περισσότερο… άνδρας από μένα».

«Τον θέλω λίγο γορίλα τον άνδρα»

Η ίδια συμπλήρωσε μιλώντας με τις υπόλοιπες παίκτριες: «Τον άνδρα τον θέλω ψηλό. Να είναι άνδρας, ρε παιδί μου, να με παίρνει αγκαλιά και να τον νιώθω. Να τον καταλαβαίνω, ρε παιδί μου. Να είναι λίγο γορίλας. Τον θέλω λίγο γορίλα τον άνδρα, πως να το κάνουμε».

«Μ’ αρέσουν τα πράσινα μάτια και τα γαλάζια, να είμαι ειλικρινής… Και στις γυναίκες μου αρέσουν πάρα πολύ» συμπλήρωσε η Νίκη Ηλιοπούλου προς την Αναστασία και την Κλαούντια του Love Island.