Αθλητικά

‘’Love 2 Dance’’ – Πρωταθλητές Ελλάδας 2019 στον Αθλητικό Χορό

Πρωτοφανής για τα Ελληνικά και Βολιώτικα δεδομένα του Αθλητικού Χορού είναι η επιτυχία των Αθλητών της Σχολής Χορού ‘’Love 2 Dance–VolosDancesportAcademy’’.

Την Κυριακή 10/2/2019 διεξήχθη στην Αθήνα, στο κατάμεστο κλειστό Γήπεδο Αμαρουσίου, το Πρωτάθλημα Ελλάδος 2019 Αθλητικού Χορού από την Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Τα θριαμβευτικά αποτελέσματα είναι μια δικαίωση για την μακράν καλύτερη σχολή χορού του Βόλου και μία από τις κορυφαίες πανελλαδικά.

  1. NikolayKolev – Κατερίνα Κρατήρα.

Πρωταθλητές Ελλάδος 2019 στην ΔΘΝ Κλάση LatinAdults (5 dance).

Στην δυσκολότερη και πολυπληθέστερη από συμμετοχές κατηγορία, οι αθλητές αλλά και συγχρόνως προπονητές της Love 2 Dance, καταλαμβάνουν την 1η θέση και τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος, αποδεικνύοντας πλέον και με την σφραγίδα ότι είναι το καλύτερο Αθλητικό Ζευγάρι της Ελλάδας.

  1. Κωσταντίνος Κρατήρας – Λίλα Καρτάλη

Πρωταθλητές Ελλάδος 2019 στην ΔΘΝ Κλάση Latin Junior (5 dance).

Το μόλις λίγων μηνών Αθλητικό ζευγάρι με το αστείρευτο ταλέντο (ο Κωσταντίνος είναι αδερφός της Κατερίνας), με την πολύ σκληρή δουλειά υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των προπονητών τους Nikolay& Κατερίνα, αλλά και με πολλές θυσίες και κόπο (η Λίλα είναι μία αριστούχος μαθήτρια από την Καβάλα, η οποία σχεδόν κάθε εβδομάδα έρχεται στο Βόλο για 2 – 3 μέρες, για προπόνηση) κατέκτησαν την 1η θέση και τον τίτλο του Πρωταθλητή στην ιδιαίτερα δύσκολη Διεθνή κατηγορία που συμμετείχαν.

  1. Αχιλλέας Κρανούλης – Ζωή Παπαϊωάννου.

Πρωταθλητές Ελλάδος 2019 στην ΔΘΝ Κλάση Standard Adults (5 dance).

Ένα σχετικά νέο ζευγάρι λίγων μηνώναπό την Λάρισα, που έρχεται σχεδόν καθημερινά στη σχολή μας για μαθήματα και προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του Nikolayκαι της Κατερίνας και χορεύει Standard&Latin, κατέκτησε την 1η θέση και τον τίτλο του Πρωταθλητή στην Διεθνή κατηγορία που συμμετείχαν.

Όλα τα παραπάνω ζευγάρια έχουν κάνει το μεγαλύτερο βήμα, που πέραν του Τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδος, τους δίνει το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2019.

Επιπλέον διακρίσεις των χορευτών της σχολής μας:

  1. Κωσταντίνος Κρατήρας – Λίλα Καρτάλη

2η θέση και αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία 1dancewaltzjunior.

  1. Αχιλλέας Κρανούλης – Ζωή Παπαϊωάννου

2η θέση 3 dance latin.

  1. Κωσταντίνος Πετρόπουλος – Φωτεινή Αγάπη Κατσιούπη

1ηθέση 1 dance waltz juvenile.

1ηθέση 1 dance cha cha juvenile.

1ηθέση 1 dance jive juvenile.

  1. Νίκος Πεκρίδης – Πένυ Στεργίου

2ηθέση 1 dance rumba adults.

3ηθέση 3 dance latin adults.

  1. Ελίτα Μπουρού

1ηθέσηSolo rumba youth.

  1. Αμέλα Πέππα

2ηθέσηSolo cha cha youth.

  1. Εύη Παπαδοπούλου

6ηθέσηSolo cha cha junior.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com