1 2
Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024 02:05
LIFE

Λαζόπουλος για Αυτιά: «Γλιτώσαμε, του δώσαμε 300.000 ψήφους για να φύγει από τον ΣΚΑΪ, μέχρι εμένα μου ήρθε να ψηφίσω τη νυφίτσα» (vid)


Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε στο podcast του τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Αυτιά αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Γλιτώσαμε από τον Γιώργο Αυτιά, μου έφυγε ένα βάρος. Ένα πρόβλημα ελληνικό έγινε ευρωπαϊκό. 300.000 ψήφους του δώσαμε για να φύγει. Μην τις βλέπεις σαν ψήφους που του έδωσαν για να πάει στην Ευρωβουλή, κοίταξε τες ανάποδα σαν ψήφους που του έδωσαν να φύγει από τον ΣΚΑΙ. Μέχρι εμένα μου ήρθε να πάω να ψηφίσω τη νυφίτσα», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Μ@#$%1α που πετάξατε το χαρτί του Μητσοτάκη κι εξηγούσατε μία εβδομάδα πριν το πόθεν έσχες σας σε έναν κόσμο που ξέρει το πόθεν έσχες όλων αυτών. Όποτε και να το παρουσιάζατε αυτό το κ@#$χαρτο, θα είχατε πρόβλημα. Αυτό το χαρτί σας δείχνει σαν να είστε ο Βουτσάς σε μία ταινία που κάνει τον Άραβα σεΐχη και ξαφνικά είναι ένας από τους ίδιους κι απαράλλαχτους, τους χιολιοδανεισμένους. Δεν πείσατε τον κόσμο. Κάτι έχετε και δεν έχετε. Μεταφέρετε ελπίδα σε σπασμένη κούπα. Καθαρός νικητής των εκλογών ο Κυριάκος Βελόπουλος», πρόσθεσε για τον Στέφανο Κασσελάκη.