Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2025 17:02
ΘεσσαλίαΛάρισα

Λάρισα: Στη φυλακή ο 50χρονος ταξιτζής για την κακοποίηση των 2 ανήλικων παιδιών – Αρνείται τις κατηγορίες






Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος σύντροφος της 32χρονης μητέρας των δύο παιδιών στη Λάρισα, που έχουν υποστεί άγρια κακοποίηση.

Ο 50χρονος ταξιτζής που κατηγορείται για την κακοποίηση των δύο ανήλικων παιδιών πέρασε την πόρτα του ανακριτή, στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, σήμερα (23.05.25), λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς δεν έπεισε τον εισαγγελέα, αν κι ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Τα δύο ανήλικα παιδιά τον υπέδειξαν ως υπαίτιο για τα εγκαύματα στο σώμα τους, καθώς φέρουν καψίματα από σβησμένα τσιγάρα.

Κάτοικοι στο χωριό λένε ότι βοηθούσαν την 32χρονη, καθώς η οικονομική της κατάσταση δεν ήταν καλή, όμως δεν κατάλαβαν τι περνούσαν τα δυο παιδιά, στα χέρια της μητέρας και του συντρόφου της.

Στο νηπιαγωγείο οι γονείς των συμμαθητών τους αν και τα έβλεπαν παραμελήματά, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι είναι θύματα κακοποίησης. Όπως είπαν, η μητέρα τους τα έφερνε στο σχολείο ωστόσο δεν είχε επαφές με τους άλλους γονείς.

Η 32χρονη μητέρα οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.