Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024 05:59

Λάρισα: Πώς απέδρασε από το νοσοκομείο ο βαρυποινίτης κρατούμενος – Νέα στοιχεία


Νέα στοιχεία, για την απόδραση βαρυποινίτη από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

O κρατούμενος νοσηλευόταν φρουρούμενος στο Νοσοκομείο και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης,  κατάφερε να ξεφύγει,  με κινηματογραφικό τρόπο.  Όπως δείχνουν τα στοιχεία, έβγαλε τις χειροπέδες και χωρίς οι αστυνομικοί να καταλάβουν το παραμικρό κατέβηκε μέσω μίας υδρορροής που υπήρχε δίπλα από το εξωτερικό παράθυρο.

Νοσηλευόταν σε μονόκλινο και όχι στον ειδικό θάλαμο

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο κρατούμενος νοσηλεύονταν φρουρούμενος σε κανονικό μονόκλινο θάλαμο και όχι στον ειδικό θάλαμο που χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο καθώς είχε καταναλώσει ποσότητα χλωρίνης και μάλιστα η κατάστασή του κρινόταν ιδιαίτερα σοβαρή. Ο 38χρονος νοσηλευόταν ήδη για μια εβδομάδα και βάσει πληροφοριών αναμενόταν να λάβει εξιτήριο την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς η υγεία του είχε σημειώσει μεγάλη πρόοδο.

Όπως όλα δείχνουν, ο 38χρονος κατάφερε να λύσει τις χειροπέδες που του είχαν φορέσει και εν συνεχεία να φύγει από το παράθυρο, χρησιμοποιώντας τη σωλήνωση της υδρορροής του νοσοκομείου.

Είχε καταδικαστεί για βαριά ποινικά αδικήματα

Μόλις έγινε αντιληπτή η απόδραση εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί ο 38χρονος ο οποίος έχει στην… πλάτη του καταδίκες για βαριά ποινικά αδικήματα.

Μάλιστα εξέτιε ποινή κάθειρξης 20 ετών και κρατούνταν από τις αρχές του Αυγούστου στις Φυλακές της Λάρισας. Ο 38χρονος είναι γεννημένος στη Λάρισα ενώ κατοικούσε στο Ζεφύρι της Αττικής.