Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023 09:31
ΘεσσαλίαΛάρισα

Λάρισα: Νέο τραγικό περιστατικό, την βρήκε νεκρή η ταχυδρόμος στην αυλή του σπιτιού της στο χωριό


Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της από την ταχυδρόμο, πρόκειται για ένα ακόμη πανομοιότυπο θλιβερό περιστατικό μετά την 90χρονη που επίσης βρέθηκε νεκρή προχθές Τετάρτη από τον γιο της και πάλι στη αυλή του σπιτιού της σε χωριό της Λάρισας, στην Αμυγδαλή.

Λίγες ώρες μετά, την επόμενη ημέρα, αυτή τη φορά στο χωριό Έλαφος και πάλι στην επαρχία της Αγιάς, η Κυριακή Χριστοδούλου, 84 ετών, βρέθηκε νεκρή και εκείνη στην αυλή του σπιτιού της. Η εκλιπούσα διέμενε μόνη της τα τελευταία δέκα χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της, Δημητρίου. Η δύσμοιρη γυναίκα σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθερία”, δεν είχε παιδιά, καταγόταν από πόλη της Μακεδονίας και με τον άντρα της πήγαν να μείνουν στην Έλαφο, χωριό εκείνου, μετά τη συνταξιοδότησή τους από την Ελβετία όπου ζούσαν και εργάζονταν.

Η ταχυδρόμος ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, άνδρες του οποίου κατέφθασαν στο σημείο. Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου και το πόσο χρονικό διάστημα η γυναίκα βρισκόταν πεθαμένη στην αυλή.

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com