1 2
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024 22:03
ΘεσσαλίαΛάρισα

Λάρισα: Μητέρα στην εντατική από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από γέννα


Μάχη για τη ζωή της, σε νοσοκομείο στη Λάρισα, δίνει νεαρή μητέρα που έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία μετά από γέννα. Εσπευσμένα στην εντατική…

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα νοσηλεύεται μητέρα, από την ευρύτερη περιοχή, η οποία λίγες ημέρες πριν γέννησε ένα υγιέστατο αγόρι. Οι επιπλοκές παρουσιάστηκαν μετά τη γέννα και η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε εσπευσμένα στην εντατική με εγκεφαλική αιμορραγία. Οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας της, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaopinion.gr, όλα ξεκίνησαν λίγα 24ώρα μετά τον τοκετό όταν η 34χρονη μητέρα αισθάνθηκε αδιαθεσία και πλέον νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με εγκεφαλική αιμορραγία.

Στο πλευρό της γυναίκας βρίσκονται οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι της, που περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών εντός της ημέρας. Οι τελευταίοι περιμένουν να δουν πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός της, στη θεραπεία που της χορηγούν.

Τα αίτια που προκάλεσαν την εγκεφαλική αιμορραγία αναμένεται να αποσαφηνιστούν μέσα στις επόμενες μέρες, μετά από τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων.