ΘεσσαλίαΛάρισα

Λάρισα: Η εξήγηση του γιατρού του Πανεπιστημιακού στον ασθενή που “τον… έψαχνε”

Στην καταγγελία που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα και φορούσε ασθενή από το γειτονικό Βόλο, ο οποίος υποστήριζε πως δεν μπορούσε να βρει τον γιατρό για να τον υποβάλει σε επέμβαση καταρράκτη, απαντούν σήμερα ιατρικές πηγές από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Όπως εξηγούν, ουδέποτε υπήρξε ζήτημα όπως καταγγέλλει ο ασθενής, αφού τον περασμένο Δεκέμβριο από το γραφείο του γιατρού που τον είχε εξετάσει, έγινε επικοινωνία μαζί του για να κλειστεί ραντεβού επέμβασης. Ωστόσο, ο ίδιος ο ασθενής δήλωσε πως “δεν τον βόλευαν” οι ημερομηνίες κι έτσι το ραντεβού μετατέθηκε για μεταγενέστερο χρόνο.

Επιπρόσθετα, άξιο απορίας είναι κατά τους ίδιους κύκλους, το γεγονός πως ενώ ο γιατρός επικοινώνησε με τον καταγγέλλοντα ασθενή τηλεφωνικώς για να οριστεί νέο ραντεβού, ο τελευταίος… διέψευσε ακόμη και το γεγονός πως προσέφυγε στους δημοσιογράφους.

Δεδομένου πως εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει την αποτελεσματικότητα, το φιλότιμο και τον επαγγελματισμό των γιατρών που εργάζονται στην οφθαλμολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, από την οποία περνούν και χειρουργούνται χιλιάδες ασθενείς ετησίως, τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας…

Πηγή: onlarissa.gr