Μία σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ανακοίνωσε για το προσεχές διάστημα η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.
Όπως αποφασίστηκε διακόπτεται προσωρινά:
*η κυκλοφορία της μίας λωρίδας, εναλλάξ, ανά ρεύμα κυκλοφορίας στο παράπλευρο οδικό δίκτυο (SR) του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ από Όρια Ν. Μαγνησίας με Ν. Λάρισας έως Α/Κ Αγ. Θεοδώρων και στην Περιφερειακή Οδό Βόλου μέχρι Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2025 κατά τις ώρες 07.00 με 19.00, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.
*η κυκλοφορία στη συμβολή των οδών Παρασκευοπούλου και Φυτόκου έως και την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου καθ΄όλο το 24ωρο, για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής κυκλικού κόμβου. Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται απρόσκοπτα και με ασφάλεια μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου.
* η κυκλοφορία στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Κ. Καρτάλη από Δημ. Γεωργιάδου έως Αναλήψεως και κατά τις ώρες 07:00΄ έως 15:00, από την Δευτέρα 21-07- 2025 έως την Κυριακή 21-09-2025 λόγω εργασιών που αφορούν το έργο «Κατασκευή Ακαδημίας Εκκλησιαστικών Τεχνών». Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομείναν τμήμα της οδού
*Ακόμη, στον δήμο Ρήγα Φεραίου διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία επί της επαρχιακής οδού Βελεστίνου – Χλόης – Μ. Περιβολάκι, στη βορειοδυτική απόληξη του οικισμού Χλόη, προκειμένου πραγματοποιηθούν διαδοχικά κατασκευαστικές εργασίες για την αποκατάσταση των υποδομών συνεπεία των έντονων καιρικών φαινομένων «Daniel» και «Elias». Η διακοπή της κυκλοφορίας έχει ισχύ μέχρι και τις 7 Αυγούστου. Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται μεταξύ των οικισμών Αγροκηπίου –Μεγάλου Μοναστήρακίου – Χλόης, στον υφιστάμενο (σε κυκλοφορία) παράδρομο της ΠΑΘΕ.