1 2
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024 10:19
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτηνωδία! Τον ανάγκασαν να πει τα κάλαντα γονατιστός και του ‘βαλαν φωτιά

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα – Ρομά με νοητικά προβλήματα πήγε σε επιχείρηση αυτοκινήτων να πει τα καλάντα και έζησε τον απόλυτο εξευτελισμό
Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου όταν ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, μπήκε σε γνωστή επιχείρηση αυτοκινήτων και ζήτησε να πει τα κάλαντα.

patra_fwtia_in__2_

patra_fwtia_in__3_
Τότε, κάποιοι -εν αγνοία του ιδιοκτήτη- άρχισαν να τον πειράζουν γελώντας μαζί του. Μάλιστα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του pelop, κάποια στιγμή, έτσι για την πλάκα τους, του προτείνουν να κάτσει στα γόνατα και να πει τα κάλαντα, ενώ κάποιος άλλος του βάζει φωτιά.

Ο Ρομά, αρχίζει να ουρλιάζει, προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά και ευτυχώς τα καταφέρνει γρήγορα, γλιτώνοντας από εγκαύματα, την τελευταία στιγμή! Τότε αρχίζει τις φωνές, διαμαρτύρεται, απειλεί με μηνύσεις. Η παρέα προσπαθεί, πια, να τον ηρεμήσει και να τον καθησυχάσει.

patra_fwtia_in__4_
patra_fwtia_in__1_

Το γεγονός καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έκανε τον γύρο της πόλης. Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο προκάλεσε την οργή πολλών, οι οποίοι αποφάσισαν να δράσουν και να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές. Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν το θύμα θα κινηθεί νομικά και αν οι δράστες, τελικά, θα την «πληρώσουν».