Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024 05:39
LIFE

Κρις Σταμούλης: Αποχώρησε από το Survivor με γεμάτες τις τσέπες – Αυτό το ποσό πήρε


Ο Κρις Σταμούλης ήταν αυτός που αποχώρησε από το Survivor All Star στο επεισόδιο της Πέμπτης (16/2). Ο παίκτης των Μπλε ήταν τρεις φορές υποψήφιος και τελικά χτες είπε «αντίο».

«Σεβαστή η απόφαση του κοινού. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε τις δύο προηγούμενες φορές και όσους με ψήφισαν αυτή τη φορά. Δυστυχώς ήρθε η ώρα να αποχωρήσω», είπε μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού και έφυγε από το παιχνίδι έχοντας πάρει 20.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Κρις Σταμούλης μπήκε στην ομάδα των Μπλε στις 22 Ιανουαρίου και παίρνοντας 5.000 ευρώ τη βδομάδα, συγκέντρωσε 20.000 ευρώ. Καθόλου άσχημα!

«Κινούν τα νήματα της κλίκας τους»

Στο μεταξύ, ο Κρις Σταμούλης μετά την αποχώρησή του έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τόνισε πως στην ομάδα του υπήρχαν παίκτες που λειτουργούσαν στρατηγικά, αποκαλύπτοντας: «Πιστεύω ότι μια κλίκα από την ομάδα μου χάρηκε που έφυγα, ο Ηλίας Γκότση, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Εύη, η Στέλλα και η Ρία. Ο Ηλίας Γκότσης ξέρει να χειρίζεται καλά τις κάμερες και ξέρει τι να πει. Προφανώς και από το προηγούμενο Survivor κάτι θα έκανε καλά για να βγήκε νικητής. Ο Γκότσης και ο Μπόγδανος κινούν τα νήματα της κλίκας τους και της μπλε ομάδας».

Σχετικά με την υποψηφιότητά του, όπου θεωρεί ότι αδικήθηκε, ο ίδιος ανέφερε: «Το να υπάρχει ένας παίκτης στο παιχνίδι, ο οποίος είναι αδρανής στην καλύβα και απλά κάθεται και τρώει, δεν νομίζω να προσφέρει κάτι στο παιχνίδι. Ένας τέτοιος παίκτης για εμένα πρέπει να αποχωρήσει. Κλείδωναν εμένα ως υποψήφιο και κρατούσαν την Μελίνα Μεταξά ως back up σε περίπτωση που χάναμε δεύτερη ασυλία ή την επόμενη εβδομάδα».