Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024 23:12
LIFE

Κότσιρας: Κάνει παντομίμα στο κοινό για να θυμηθούν στίχους από το τραγούδι του


Viral έγινε η αντίδραση του Γιάννη Κότσιρα, όταν προσπάθησε να βοηθήσει το κοινό να θυμηθεί τους σωστούς στίχους του τραγουδιού του. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε πρόσφατα στο θέατρο Βράχων στο Βύρωνα και σε κάποιο σημείο της συναυλίας του αποφάσισε να «δώσει» το μικρόφωνο στο κοινό. Ωστόσο, από ότι φάνηκε, δεν επέλεξε το κατάλληλο κομμάτι καθώς το «Πως μπορώ» φάνηκε να μπερδεύει τους θαυμαστές του.

Συγκεκριμένα, οι θεατές μπέρδεψαν έναν συγκεκριμένο σημείο του τραγουδιού (το «πετάξω» με το «αλλάξω»). Έχοντας παρόμοιες εμπειρίες στο παρελθόν ο γνωστός τραγουδιστής σκέφτηκε να βοηθήσει το κοινό και έκανε μια μικρή παντομίμα αλλά ούτε αυτό πήγε καλά. Το κοινό συνέχισε να μην καταλαβαίνει ποια είναι η συνέχεια του κομματιού.

Τότε, ο Γιάννης Κότσιρας ζήτησε να σταματήσει η μουσική για να κάνει μια χιουμοριστική παρέμβαση. «Ρε σεις από το 1999 είναι αυτό το τραγούδι και καλά πες δεν το θυμάμαι ρε φίλε, μετά από τόσα χρόνια. Σας κάνω έτσι (δείχνει κίνηση για πέταγμα φτερών), τι «να σ’ αλλάξω;». Όταν κάνουμε έτσι σημαίνει «να πετάξω»» είπε στους θαυμαστές του, οι οποίοι ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok

 

@christina_klk_ Τον αγαπώ😂❤️🦅 #fyp #mpesfypgamw #theatrovrachon #entexno #kotsiras #posboro #paschalidis #miltospasxalidis #gianniskotsiras #tiktokgreece #tiktokhellas #music #greek #synaulia #kalokairi2023 ♬ πρωτότυπος ήχος – christina_klk_