Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024 10:15
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μουτζούρης: «Ο Κασσελάκης είναι οπισθογεμής» – Βίντεο με την λεκτική επίθεση


Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης καταγράφεται να μιλάει για τον Στέφανο Κασσελάκη, σε ταβέρνα που διασκέδαζε…

Η λεκτική επίθεση καταγράφεται από κινητό τηλέφωνο και τα λόγια του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ο 75χρονος Κώστας Μουτζούρης φαίνεται σε πρώτο πλάνο να χαρακτηρίζει «οπισθογεμή» τον Στέφανο Κασσελάκη, με φίλους και συνεργάτες του κάτω στα τραπέζια, να γελούν και κάποιους να συμπληρώνουν με άλλες χυδαίες εκφράσεις.

Όλα έγιναν σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε παραλιακή ταβέρνα της Λέσβου για να γιορτάσει την επανεκλογή του. Κάποια στιγμή, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγάιου, Κώστας Μουτζούρης αναφέρθηκε με βαρεις  χαρακτηρισμούς, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών του, αποκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «οπισθογεμή» προκαλώντας τα ειρωνικά χλευάσματα των παρευρισκομένων.

Κάποιος αποκαλεί τον κ. Κασσελάκη «κουνίστρα» και αμέσως μετά ακούγεται ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, με το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το lesvosnews.gr, να κάνει το γύρο του διαδικτύου