Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024 09:56
ΒόλοςΤοπικά

Κοκκινάκη μαινόμενη χυδαιολογεί στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου: «Άντε γ@@@σου μ@@@κα, νούμερο, βλ@κα» – Αιδήμονα σιγή τηρεί ο Παπαπέτρου (video)


Ξεπέρασε τον πιο κακό της εαυτό σήμερα, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου,  η γνωστή για την ανοίκεια και προκλητική της συμπεριφορά, Φωτεινή Κοκκινάκη, συνεργάτις του Παπαπέτρου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν με φρασεολογία Μαλτέζου λεμβούχου επιτέθηκε στον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Απόστολου Ριζόπουλου με εκφράσεις που προκαλούν σοκ.

Έκπληκτοι όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα άκουσαν την  έξαλλη  Κοκκινάκη με χυδαίες εκφράσεις να κραυγάζει στον Ριζόπουλο  «Εσύ είσαι νούμερο. Νούμερο είσαι. Άντε γ@μ@σου μ@λάκ@. Βλάκ@, ε βλάκ@. Αλλά δε φταίει κανένας. Με βάζεις στο ίδιο καζάνι εμένα με τον Μπέο; Ντροπή σου Ριζόπουλε, αλλά τέτοιοι είστε, γι αυτό είστε δύο σας»

Αφορμή της “έκρηξης” Κοκκινάκη η παρατήρηση Ριζόπουλου ότι η παράταξη Παπαπέτρου δεν ασχολείται με τα προβλήματα του λαού, αλλά με θέματα ήσσονος σημασίας όπως οι κάμερες, που δεν τη δείχνουν, το πόθεν έσχες του Δημάρχου κα.

Είναι προφανές ότι η παράταξη Παπαπέτρου, η οποία ζητούσε έκτακτη συνεδρίαση για να συζητηθεί το επίπεδο της Δημοκρατίας στην πόλη  βρίσκεται εκτεθειμένη, μετά την συμπεριφορά της δημοτικής συμβούλου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και οφείλει εξηγήσεις και μια μεγάλη συγγνώμη. Αν δεν το πράξει σημαίνει ότι τις υιοθετεί, κάτι που δεν θα αποτελέσει και έκπληξη.

Την ώρα εκείνη ο Αχιλλέας Μπέος απουσίαζε από την αίθουσα, καθώς είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας στο γραφείο του.