Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023 23:06
Αθλητικά

Κοινό αίτημα για ξένους διαιτητές σε όλα τα playoffs


Σε συμφωνία κατέληξαν οι έξι εκπρόσωποι των ομάδων που θα αγωνιστούν στα play offs, ώστε να καταθέσουν αίτημα για να υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια ξένος διαιτητής, ενώ μάλιστα στις αναμετρήσεις των Big-4 να υπάρχει elite.

Κοινό αίτημα στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ αποφάσισαν ομόφωνα να καταθέσουν οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα αγωνιστούν στα play offs (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Άρης, Βόλος), ζητώντας να υπάρχει σε όλες τις αναμετρήσεις ξένος διαιτητής, ενώ μάλιστα στα ντέρμπι μεταξύ των big-4 ο διαιτητής να είναι από την elite κατηγορία.

Συγκεκριμένα, οι έξι εκπρόσωποι συζήτησαν το θέμα των διαιτητών πριν γίνει η κλήρωση των play off και συμφώνησαν να τεθεί το παραπάνω αίτημα στην Eλληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και πλέον η απόφαση θα παρθεί από την ΚΕΔ και τον Στιβ Μπένετ.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είχε εισηγηθεί την αύξηση των μισθών των ξένων διαιτητών από 1500 ευρώ που έπαιρναν στα 4000, καθώς όπως είχε πει «ποιος ξένος θα δεχθεί να έρχεται με 1500 ευρώ να σφυρίζει σε αγώνες και να του βρίζουν την οικογένεια».

 

 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com