Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023 20:08
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποστηρικτής του πατέρα Αντωνίου ζητά μυστική συνάντηση με τα δύο παιδιά που φέρονται να αναίρεσαν τις καταγγελίες! – Ηχητικό ντοκουμέντο


.«Δεν πρέπει να μάθει κανείς τίποτα» ακούγεται να λέει σε ηχητικά – Ζήτησε από τρόφιμους στη δομή του Βόλου να μεσολαβήσουν για να συναντηθεί με τους ανηλίκους

 

Μυστικές συναντήσεις με δύο τροφίμους της «Κιβωτού» που είχαν καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο και στη συνέχεια απέσυραν τις εγκλήσεις τους φέρεται να ζητά συνεργάτης του, σύμφωνα με ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Mega.

Ειδικότερα, πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού» που σήμερα έχει ενηλικιωθεί και ανήκει στο περιβάλλον του πατέρα Αντωνίου, ζητάει να συναντήσει τα δύο παιδιά που φέρονται να απέσυραν τις καταγγελίες τους. Πρόκειται για τον 16χρονο που ανέβασε βίντεο για να ζητήσει συγγνώμη από τον άλλοτε επικεφαλής της οργάνωσης και για έναν επίσης 16χρονο, που όπως έγινε γνωστό χθες, πήρε και εκείνος πίσω τα όσα είχε αναφέρει για ξυλοδαρμούς του σε δομές της «Κιβωτού».

«Να μην το μάθει κάνεις άλλος, ξέρεις»

Ο νεαρός που ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο, ζητάει από τρόφιμους στη δομή του Βόλου να μεσολαβήσουν για να του κανονίσουν συνάντηση με τους δύο ανήλικους που είχαν κάνει τις καταγγελίες.

«Απλά Θ… οπωσδήποτε να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο. Εγώ θα είμαι απ’ έξω, δεν θα μπω μέσα τώρα. Θα μου τον φέρεις, ξέρεις πού; Στη στάση και θα μου τον φέρεις. Εντάξει; Ξέρεις τι φορούσα εγώ, το ίδιο μπουφάν θα φοράω και αύριο. Μόνο εσύ το ξέρεις αυτό, έτσι; Κανείς άλλος. Και θέλω να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β… Εντάξει;» ακούγεται να λέει ο νεαρός, που ανήκε στον πυρήνα των συνεργατών του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή.

Ο νεαρός ζητάει να μην υπάρξει καμία διαρροή και να κανονιστούν οι συναντήσεις χωρίς συζητήσεις στη δομή και χωρίς αναφορά που θα μπορούσε να κινήσει το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων. διαρρεύσει το παραμικρό, να κανονιστούν οι συναντήσεις χωρίς το θέμα να συζητηθεί στη δομή και χωρίς να γίνει η παραμικρή αναφορά που θα μπορούσε να κινήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

«Ούτε εγώ θέλω να μιλήσω στο…, το ίδιο πες ότι έφυγα. Εντάξει; Θα με δει ξαφνικά. Απλά Θ… θέλω οπωσδήποτε να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο».

Άγνωστο παραμένει αν έγιναν οι συναντήσεις που ζητούσε ο συνεργάτης του πατρός Αντωνίου, ο λόγος που τις ήθελε υπό άκρα μυστικότητα και εάν το αίτημά του συνδέεται με την απόσυρση των καταγγελιών. Κι αυτό επειδή λίγες μέρες μετά τα ηχητικά ντοκουμέντα, ο 16χρονος που είχε καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για σεξουαλική παρενόχληση ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο που ζητούσε συγγνώμη.

«Δέχθηκε πιέσεις»

Η δική του επιστολή, όπως και η αντίστοιχη της μητέρας του, που συμπλήρωναν το βίντεο αποδείχθηκαν πλαστές. Η μητέρα του παιδιού ανέφερε ότι ουδέποτε σκέφτηκε να πάρει πίσω τις καταγγελίες του παιδιού της

Το περιβάλλον του 16χρονου ανέφερε πως ο ανήλικος αναγκάστηκε να τραβήξει το βίντεο μετά από πιέσεις που δέχτηκε, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει μιλήσει γι’ αυτές.

Ερωτήματα προκύπτουν και για τον δεύτερο 16χρονο, καθώς με επιστολή του υποστήριξε ότι έλεγε ψέματα για τους ξυλοδαρμούς του, σε δομές του «Κιβωτού».

Ο πατέρας Αντώνιος υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως έχει στηθεί σε βάρος του μια καλά οργανωμένη σκευωρία για να αλλάξει η διοίκηση της οργάνωσης που ίδρυσε, με τη δικαιοσύνη να εξετάζει όλα τα στοιχεία για να καταλήξει στις επόμενες κινήσεις της.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com