Κόσμος

Κι όμως: 24χρονος παντρεύτηκε την 81χρονη εξαδέλφη του για να γλιτώσει το στρατό

Εναν πραγματικά περίεργο τρόπο για να αποφύγει το στρατό βρήκε ένας 24χρονος Ουκρανός!

Τι έκανε; Παντρεύτηκε την 81 ετών εξαδέλφη του! Σύμφωνα με αναφορές από μέσα ενημέρωσης της Ουκρανίας, ο Αλεξάνρτ Κοντρατιούκ παντρεύτηκε την 81 ετών εξαδέλφη του Ζινάιδα Ιλλαριόνοβα η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Και τα κινητικά προβλήματα της ηλικιωμένης ήταν το κλειδί για να καταφέρει να πάρει απαλλαγή από το στρατό ο νεαρός! Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο χωριό Μπαΐκοβκα, κοντά στην πόλη Βινίτσα, στη δυτική-κεντρική Ουκρανία.

Υπάρχουν καταγγελίες ότι ο 24χρονος προχώρησε στην πράξη αυτή για να αποφύγει τη στράτευσή του, ωστόσο ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό με την εξαδέλφη του.

Η 81χρονη δε, δηλώνει πως «είναι καλός σύζυγος»και την φροντίζει. Οι μαρτυρίες των γειτόνων της ηλικιωμένης, πάντως, καταρρίπτουν τα όσα ισχυρίζεται το… ζευγάρι. Συγκεκριμένα, γείτονες της ηλικιωμένης αναφέρουν ότι δεν έχουν δει ποτέ τον νεαρό στο σπίτι της δηλώνοντας πως την επισκέπτονται πολλοί συγγενείς της αλλά όχι ο συγκεκριμένος εξάδελφος και πλέον… σύζυγός της. Η μόνη απόδειξη του γάμου είναι το χαρτί που έχουν στα χέρια τους και οι δύο!

Η αλήθεια είναι πάντως, πως ο 24χρονος κατάφερε να πάρει απαλλαγή από το στρατό με τη ληξιαρχική πράξη γάμου που παρουσίασε.

Η στρατιωτική θητεία στην Ουκρανία είναι υποχρεωτική για τους άνδρες ηλικίας 18 έως 26 ετών. Ωστόσο, αν ένας άνδρας είναι υπεύθυνος για τη φροντίδα μιας γυναίκας που έχει αναπηρία, απαλλάσσεται από την υπηρεσία.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr