Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024 13:47
ΒόλοςΤοπικά

Και δεύτερο κρούσμα στον Βόλο! Θετικός στον κορωνοϊό και ο σύζυγος της 30χρονης Βολιώτισσας


Θετικά στον κορωνοϊό είναι τα αποτελέσματα των δειγμάτων τόσο της 30χρονης Βολιώτισσας εγκύου (που ήταν επαναληπτικό), όσο και του συζύγου της, σύμφωνα με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο 30χρονος γυμναστής υποβλήθηκε σε τεστ το πρωϊ και ήταν αρνητικός σε κορωνοϊό και τα επαναληπτικά τεστ εκδόθηκαν θετικά.Ο νεαρός άντρας που εργάζεται σε ακαδημία ποδοσφαίρου από την ώρα που βρέθηκε θετικός, ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ. Η ακαδημία έλαβε απόφαση να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία της.

Τα δύο σχολεία της Πρωτοβάθμιας που εργάζονται οι εκπαιδευτικοί γονείς του 30χρονου, θα απολυμανθούν. θα απολυμανθεί επίσης το Δασαρχείο, όπου εργάζεται η μητέρα της 30χρονης με κορωνοϊό, αν και απουσίαζε με άδεια από την εργασία της,, και η Εφορία, που συστεγάζεται με το δασαρχείο.

Από τον ΕΟΔΥ, η επαφή που είχαν η 30χρονη και ο σύζυγός της το περασμένο Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα με ζευγάρι που γύρισε πρόσφατα από τη Γερμανία θεωρείται ως ύποπτη για την μετάδοση του ιού στην έγκυο γυναίκα.

Το ζευγάρι που επέστρεψε από τη Γερμανία αναζητείται προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό, ενώ έχουν ενημερωθεί από τον ΕΟΔΥ και οι Υγειονομικές Υπηρεσίες των Τρικάλων για να προχωρήσουν στην ιχνηλάτηση των επαφών που είχε το ζευγάρι Βολιωτών στην περιοχή.

Tα άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της 30χρονης, παρόλο που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα του ιού έχουν τεθεί από χθες σε καραντίνα 14 ημερών.