Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023 07:19
Αθλητικά

Κατηγορηματική διάψευση Γραμμένου περί αναδιάρθρωσης


Η Ένωση Α2 και β’ Εθνικής κατηγορίας δηλώνει αδυναμία για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 πριν τις 2 Αυγούστου, που λήγει η αγωνιστική περίοδος έπειτα από απόφαση της ΕΠΟ, και έριξε στο τραπέζι πρόταση για αναδιάρθρωση και των τριών κατηγοριών με 18, 16 και 14 ομάδες αντίστοιχα, για τη νέα χρονιά.

Έθεσε μάλιστα την πρόταση τόσο στην ΕΠΟ, που έχει την τελευταία λέξη αλλά και στην Πολιτεία σε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ειπώθηκε ότι έγινε σε καλό κλίμα και ότι ο Β. Γραμμένος βλέπει θετικά την πρόταση.

Κάποιοι μάλιστα, διακινούν βολικά σενάρια αναδιάρθρωσης και προσπαθούν να βάλουν λόγια στο στόμα του. Γνωστοί και μη εξαιρετέοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες ισχυρίστηκαν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ τους είπε πως «αν η SL2 διακοπεί, τότε υπάρχει περίπτωση αναδιάρθρωσης σε SL1-SL2, ενώ αν γίνει κανονικά η SL2, δεν υπάρχει περίπτωση αναδιάρθρωσης».

Οι ισχυρισμοί αυτοί όμως, προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ, που αρνείται κατηγορηματικά ότι έδωσε τη συγκεκριμένη απάντηση. «Το διαψεύδω κατηγορηματικά» έλεγε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Να σημειωθεί τέλος, ότι λόγω της συγκεκριμένης διαρροής, που τελικά δεν έχει καμία βάση, προκλήθηκε νέα σύσκεψη της Super League 2.