Ψυχαγωγία

Κατερίνα Λένη: Καρφώνει τους παίκτες που ξαναμπήκαν στο MasterChef 4 -Η ανεξήγητη επιθετικότητα

H πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού MasterChef 4 δεν κατάφερε τελικά να παραμείνει στη δεκάδα και ήταν εκείνη που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα. Οι αποκαλύψεις της λοιπόν για τους συμπαίκτες της στη Φωλιά των Κου Κου, όπου βρέθηκε καλεσμένη, ήταν πολλές. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης, μετά τη Ντέμη και τον Γιώργο, σειρά πήραν η Μάρλεν και η Μαριάννα.

Η Κατερίνα του MasterChef 4 είπε τα εξής: «Δεν έχει γίνει καμία ρήξη με την Μάρλεν, δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση μαζί της. Εγώ συνέβαλα στο γεγονός η Μάρλεν να ξαναμπεί στο σπίτι με πολύ δίκαιο τρόπο. Όταν ψήφισα το πιάτο της Μάρλεν το έκανα πολύ αντικειμενικά. Τώρα γιατί αυτός ο τρόπος της απέναντί μου, δεν γνωρίζω. Κάποιες παρατηρήσεις που είχαν γίνει είχαν να κάνουν με την καθαριότητα και την υγιεινή. Ήθελε να εκδικηθεί για ποιο λόγο»;

«Τα παιδιά που επέστρεψαν στο σπίτι, μπήκαν με μια επιθετικότητα απέναντι σε μας, λες και φταίγαμε εμείς που έφυγαν από τον διαγωνισμό. Μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο τρόπος με τον οποίον μας αντιμετώπισαν όλους όσοι ήμασταν μέσα στο σπίτι» , τόνισε η Κατερίνα.

Όσον αφορά τη συμπαίκτρια της τη Μαριάνα, από την οποία και έχασε και τελικά αποχώρησε η Κατερίνα είπε «Τη Μαριάννα, αυτό το 20χρονο κοριτσάκι, δεν μπορώ να την πάρω αγκαλιά και να δείξω κάτι που δεν αισθάνομαι. Μπράβο της που κατάφερε επάξια να ξαναμπεί στον διαγωνισμό, αλλά μέχρι εκεί».

Δείτε το βίντεο με τη Κατερίνα να μιλάει για τους συμπαίκτες της στο MasterChef 4:

Τι αναφέρει για την Μάρλεν και την Μαριάννα;

 

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/katerina-leni-masterchef-4-gia-sympaiktes-tis