Τρίτη, 11 Νοεμβρίου, 2025 10:58
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Και κλάαααμαααα ο Κουρέτας ρε παιδάκι μου… «Εφαγε» πόρτα από εκδήλωση






Τις πλερέζες φόρεσαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την πόρτα που… έφαγε ο Κουρέτας από την Ενωση Εφοπλιστών στην εκδήλωση προς τιμήν των δωρητών για αποκατάσταση καταστροφών του Daniel. Και θεωρούν βαριά την προσβολή. Να σκεφθείτε ότι προσκλήθηκε ο Μητσοτάκης και δεν προσκλήθηκε ο Κουρέτας! Ούτε καν ο Αναστασίου ρε φίλε… άντε ο Καναβός έστω!!!

Σκληρός, έως αδυσώπητος, ο Περιφερειάρχης δεν μάσησε τα λόγια του… Σε δήλωσή του ανέφερε: «Απόψε είδα πριν λίγο ότι έγινε μια εκδήλωση των Ελλήνων εφοπλιστών για την περιφέρεια Θεσσαλίας. Και μίλησε και ο πρωθυπουργός ευχαριστώντας εκ μέρους της περιφέρειας Θεσσαλίας την ένωση εφοπλιστών που βοηθάει την Θεσσαλία. Εγώ που είμαι περιφερειάρχης Θεσσαλίας δεν προσκλήθηκα. Μάλλον περίσσευε ο περιφερειάρχης ε; Τι ωραία ατμόσφαιρα είστε εκεί κάτω στην Αθήνα .Σας ευχαριστούμε πολύ αλλά την άποψη μας δεν την έχετε. Θα την έχετε σύντομα όμως».

Πέραν των… ατμοσφαιρικών διαπιστώσεων η αλήθεια είναι ότι το κλείσιμο της δήλωσης φαντάζει, και υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι, άκρως απειλητικό. Αυτό το σύντομα μια ανατριχίλα στη σπονδυλική στήλη την προκαλεί. Γιατί προοιωνίζεται αντίποινα… από βαρυσήμαντο (τι άλλο;) άρθρο του Γιάννη Αναστασίου μέχρι συναυλία διαμαρτυρίας του Καναβού!

ΥΓ. Κι αυτό το «Εσείς που θα κολλουσατε σε αυτήν την παράσταση;» του φίλου σου, που έσπευσες να αναρτήσεις, τι το ήθελες κύριε Κουρέτα μου; Γι αυτό ακριβώς δεν σε κάλεσαν… ασε που φοβούνται και τους ιούς που επί της θητείας σου θερίζουν (ευτυχώς μέχρι τώρα μονό το ζωικό βασίλειο)