
Mε ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή της Super League 2, έκανε γνωστό ότι η Λαμία δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα και έτσι αυτό θα διεξαχθεί -μάλλον- με 20 ομάδες σε δύο ομίλους.
Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας ανακοίνωσε και επίσημα ότι η επόμενη σεζόν στην Super League 2 θα διεξαχθεί με 20 ομάδες μετά την αδυναμία συμμετοχής της Λαμίας.
Βέβαια, δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι ΠΑΣ Γιάννινα και Χανιά θα συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη μη εύρεση επενδυτών.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι μετά το τέλος της ημερομηνίας για την κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2025-2026, οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι 20 και είναι οι εξής: Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγάλεω, Athens Kallithea, Αστέρας Aktor Β, Ελλάς Σύρου, Ηλιούπολη, Καβάλα, Καλαμάτα, Καμπανιακός, Μακεδονικός, Μαρκό, Νέστος Χρυσούπολης, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Β, Παναργειακός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ Β, ΠΟΤ Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα, Χανιά.
Η ΠΑΕ Λαμία έστειλε έγγραφο αδυναμίας συμμετοχής στην Super League 2».