Ψυχαγωγία

«Καφέ της Χαράς»: Η άφιξη της Ζέτας Δούκα φέρνει τα πάνω κάτω -Η γυναίκα με το μυστηριώδες παρελθόν

Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε και όπως φάνηκε το κοινό το περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία.

Λίγο πριν την έλευση του νέου χρόνου, η δημοφιλής σειρά το «Καφέ της Χαράς» έκανε comeback στους τηλεοπτικούς δέκτες. Το κοινό, όπως έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης και τα σχόλια, ενθουσιάστηκε με την επιστροφή και περιμένει με ανυπομονησία το νέο επεισόδιο.

Οι εξελίξεις στο Κολοκοτρωνίτσι θα είναι πολλές και σε αυτό θα συμβάλλει η εμφάνιση της Ζέτας Δούκα. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για τον ρόλο της στο «Καφέ της Χαράς». «Δεν αποκαλύπτω το ρόλο μου, δεν μου επιτρέπεται, αλλά έχει να κάνει γενικότερα με ένα σενάριο που “πατάει” επάνω σε μια Χαρά του παρελθόντος αλλά και μια ανανέωση σε σχέση με το μέλλον».

«Ο ρόλος μου είναι η Στέλλα, μια γυναίκα δυναμική, ξύπνια, πονεμένη, με ένα παρελθόν δύσκολο και μυστηριώδες, το οποίο θα αποκαλυφθεί στους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστεί αλλά δεν θα το ξέρουν οι υπόλοιποι στο Κολοκοτρωνίτσι. Η γυναίκα αυτή αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω. Η ίδια πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ζητάει εργασία από το μόνο άνθρωπο που γνωρίζει και θεωρεί ότι μπορεί να της συμπαρασταθεί κι αυτή είναι η Βάλια, η κόρη της Χαράς. Γενικώς, θα ταράξει πολύ τα “νερά” των ανθρώπων του χωριού αλλά και ειδικώς του Περίανδρου Πώποτα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr