Ψυχαγωγία

Just the 2 of Us: Ποιο ζευγάρι είπε «αντίο» στο σόου [βίντεο]

Αλλη μια αποχώρηση είχαμε χθες από το Just the 2 of Us.

Οπως κάθε φορά, έτσι και χθες το βράδυ, ο παρουσιαστής του Just the 2 of Us, Νίκος Κοκλώνης, ανακοίνωσε τα πρώτα ζευγάρια που σώθηκαν με βάση τη συνολική τους βαθμολογία.

Μετά την αποχώρηση της Χρύσπας και του Γιάννη Δρυμωνάκου το περασμένο Σάββατο, τα ζευγάρια ήταν αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν στο J2US -που προβάλλεται σε νέα ώρα- να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να κερδίσουν την ψήφο του κοινού. Υπενθυμίζουμε ότι από το σόου αποχώρησε οικειοθελώς, για λόγους υγείας, η Άσπα Τσίνα.

Το πρώτο ζευγάρι που πέρασε απέναντι ήταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και η Κρυσταλλία. Ακολούθησε ο Τάσος Ξιάρχος με την Κόνι Μεταξά, η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή, ο Ορφέας Παπαδόπουλος με την Άρτεμις Ματαφιά και ο Γιώργος Γιαννόπουλος με τη Δέσποινα Ολυμπίου.

Τα δύο ζευγάρια που συγκέντρωσαν τη μικρότερη βαθμολογία συνδυαστικά με αυτήν της κριτικής επιτροπής και των τηλεθεατών ήταν ο Γιώργος Λιβάνης με τη Χριστίνα Βραχάλη και ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου.

Το ζευγάρι που τελικά που δεν τα κατάφερε να συνεχίσει και συνεπώς αποχώρησε από το Just the 2 of Us, είναι η Χριστίνα με τον Γιώργο.

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com