Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024 05:55
LIFE

Ιουλία Καλλιμάνη: Απαντά πρώτη φορά για το viral βίντεο με το πανέρι που δέχτηκε στο πρόσωπό της


Η Ιουλία Καλλιμάνη βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show το βράδυ της Δευτέρας (19/02). Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το περιστατικό με το πανέρι που πετάχτηκε στο πρόσωπό της και έγινε viral στο διαδίκτυο.

«Αυτό συμβαίνει καθημερινά σε εμάς. Καμία άτυχη στιγμή, όλα καλά, δεν συνέβη κάτι. Φοβήθηκα. Εγώ κρατάω ότι πάντα στο τέλος της βραδιάς περνάμε καλά. Είμαι σίγουρη ότι δεν το έκαναν επίτηδες» είπε σχετικά με το θέμα η Ιουλία Καλλιμάνη.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Πού να το φανταζόμουν ποτέ στη ζωή μου όλο αυτό που μου συμβαίνει; Ευγνωμονώ τον Θεό καθημερινά, κλείνω 16 χρόνια φέτος στο τραγούδι. Κατάλαβα ότι ηρεμεί η ψυχή σου και αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή σου μόνο όταν ταπεινώνεσαι και λες: να έχουν όλοι. Και όχι να εύχεσαι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Εμένα όταν ηρέμησε η ψυχή μου, μού ήρθαν όλα.

Πριν από μία 5ετία είπα στη μητέρα μου: “γιατί αυτή και όχι εγώ;” Μου λέει: “τρώει από τη σκάφη σου;” Είχε απόλυτο δίκιο. Γενικά προσπαθώ να μην έχω τοξικά πράγματα μέσα μου, για να μην χαλάω την ψυχούλα μου. Παλιά το σκεφτόμουν αυτό και με βασάνιζε».