Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024 04:51
LIFE

Ιωάννα Μπέλλα: Δείτε, μια επέμβαση έχω κάνει στο στήθος μου


Η Ιωάννα Μπέλλα παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε μεταξύ άλλων για το GNTM, τη δήλωση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που είχε προκαλέσει ποίκιλα σχόλια, όταν ανέφερε «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;», αλλά και τον λόγο που κάνει photoshop στις εικόνες της στα κοινωνικά δίκτυα.

Μιλώντας για την εμφάνισή της στο GNTM 1, το photoshop, τις πλαστικές επεμβάσεις και τη δήλωσή στην εκπομπή «The 2night show» σημείωσε: «Όσον αφορά τις επεμβάσεις, θα πω ότι μία επέμβαση έχω κάνει, στο στήθος μου. Τα υπόλοιπα είναι ενέσιμα. Δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία. Ό,τι άλλο έχω κάνει δεν είναι μόνιμο, έξι μήνες κρατάει. Έγινα γνωστή από το GNTM και είμαι ευγνώμων για αυτό. Εκείνοι είχαν επικοινωνήσει μαζί μου και στον πρώτο και στον δεύτερο κύκλο, οπότε είχα ήδη φύγει στο Λονδίνο. Συζητήθηκα πολύ τότε, ακούστηκαν κάποια πράγματα που είχαν ενοχλήσει και εμένα και, κυρίως, τους γονείς μου. Μετά από ένα διάστημα συνήθισα, κατάλαβα πως ό,τι κι αν έλεγα, κάποιοι θα το ερμήνευαν αρνητικά. Για αυτό ειδικά που έγινε τότε στον Γρηγόρη, βγήκα μετά και το εξήγησα. Προφανώς είμαι κατά της βίας, προφανώς δεν πρέπει καμία γυναίκα να τη δέχεται ποτέ. Ήμουν πιο μικρή και αυθόρμητη τότε, είπα κάτι χωρίς να βουτήξω τη γλώσσα μου στο μυαλό μου» ανέφερε η Ιωάννα Μπέλλα.

 

Εξηγώντας περισσότερο τη δήλωσή της στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Προσπάθησα να μην απαντήσω με έναν τρόπο προσβλητικό, αλλά δεν ακούστηκε σωστά. Οπότε και σήμερα ζητάω “συγγνώμη” από τον κόσμο για αυτό».

Αναφορικά με την επεξεργασία στις εικόνες που δημοσιεύει στο Instagram: «Για το θέμα με το Photoshop θα πω ότι ζω σε μια χώρα τελείως διαφορετική από την Ελλάδα. Εδώ οι γυναίκες και κάνουν πολύ Photoshop και
βάφονται πολύ έντονα. Αυτό επιβάλλει η αγορά του Ντουμπάι. Είναι επαγγελματικοί οι λόγοι, έτσι κλείνεις πιο πολλές δουλειές ως μοντέλο»

Στη συνέχεια της απάντησής της η Ιωάννα Μπέλλα συμπλήρωσε: «Δεν έχω ανασφάλεια με την εμφάνισή μου. Αγαπώ πολύ την Ιωάννα και κάνω πράγματα για να είναι ευτυχισμένη. Για αυτό αποφάσισα να μετακομίσω μόνη μου στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να ακούω ότι δεν έχω αυτοπεποίθηση. Με αγαπάω»