Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 12:25
ΜαγνησίαΤοπικά

Η Ζ. Μακρή παρέδωσε στον Σεβ. κ. Ιγνάτιο σχολικές τσάντες δωρεά των Μύλων Σόγιας ΑΕ

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή παρέδωσε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο σαράντα σχολικές τσάντες τις οποίες παρέλαβε από την κα Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας Μύλοι Σόγιας ΑΕ.
Η γενναιόδωρη αυτή χειρονομία, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας και των ανθρώπων της, αναδεικνύει την δύναμη της αλληλεγγύης και αποδεικνύει την άμεση ανταπόκριση και την έμπρακτη συμπαράσταση της εταιρείας Μύλοι Σόγιας ΑΕ προς τους μαθητές που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες και έχουν ανάγκη από σχολικά είδη.
Η Υφυπουργός Παιδείας κα Μακρή παρέλαβε, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, τις σχολικές τσάντες και ευχαρίστησε την κα Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου και στο πρόσωπο της το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας για την κίνηση αυτή που θα φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα παιδιών και γονέων, που έχουν βιώσει την μεγάλη καταστροφή και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις της δύσκολης αυτής περιόδου.
Με την ίδια ικανοποίηση η κα Μακρή επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο και παρέδωσε στα χέρια του τις σχολικές τσάντες ενώ ο Σεβασμιώτατος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που ακολούθησε με την κα Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου Διευθύνουσα Σύμβουλο της δωρήτριας εταιρείας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την εταιρεία για την παραδειγματική πρωτοβουλία και, προσωπικά, προς τις κυρίες Μακρή και Γιαβρόγλου για την αγαστή συνεργασία και τους καρπούς της.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στον κ. Ιγνάτιο, η Υφυπουργός Παιδείας ανταπέδωσε τις ευχαριστίες προς την Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού που, μέσα από το διαρκές, αποδεδειγμένο και πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο και την βαθιά γνώση των αναγκών της κοινωνίας και των μελών της, θα φροντίσει ώστε η ευγενική προσφορά των Μύλων Σόγιας ΑΕ να φτάσει στα παιδιά που τη χρειάζονται περισσότερο και θα τα βοηθήσει να ξεκινήσουν με ακόμα μεγαλύτερη χαρά και αισιοδοξία τη νέα σχολική χρονιά.