Τρίτη, 3 Ιουνίου, 2025 11:02
ΘεσσαλίαΛάρισα

Η περιοχή της Λάρισας με τα συχνά επεισόδια μεταξύ νεαρών – Τα βράδια μετατρέπεται σε αρένα…






Πρόκειται ίσως για το σημείο με τον μεγαλύτερο αριθμό περιστατικών βίας μεταξύ ομάδων νεαρών όπου συχνά πυκνά εκτυλίσσονται επεισόδια με νεαρούς που είτε δίνουν άτυπα ραντεβού ή συναντώνται τυχαία και μπλέκονται σε καβγάδες.

Ο λόγος για την πλατεία Πρωτομαγιάς του Προφήτη Ηλία, όπου η αστυνομία αναγκάζεται να κάνει συχνές επισκέψεις προκειμένου να επιβάλλει την τάξη.

Χθες το βράδυ της Δευτέρας καταγράφηκε ένα ακόμη παρόμοιο επεισόδιο με συμπλοκή νεαρών ατόμων στο σημείο όπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας για να σταματήσουν τα χειροτέρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αγανακτισμένοι, καθώς οι φασαρίες στην συνοικία τους είναι πολύ συχνές, με αποτέλεσμα να φοβούνται να κυκλοφορήσουν ειδικά όσοι έχουν μικρά παιδιά τα βράδια, από μια ώρα και μετά. Ζητούν δε, ακόμη καλύτερη αστυνόμευση για να μπορέσει η περιοχή τους να επανέλθει σε πιο ήρεμους ρυθμούς.