Άλλες Ειδήσεις

Η Όλγα Τρέμη παραιτήθηκε από την ΕΡΤ!

Την παραίτησή της από την ΕΡΤ υπέβαλε η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

Η πολύπειρη δημοσιογράφος από τα τέλη Νοεμβρίου παρουσίαζε την εκπομπή «10», κάθε ημέρα εκτός της Παρασκευής.

Άγνωστο παραμένει αν επρόκειτο πραγματικά για προσωπικούς λόγους που την ανάγκασαν να παραιτηθεί ή αν έχει διαδραματιστεί όλο αυτό το διάστημα κάποιο τηλεοπτικό παρασκήνιο.

Η χαμηλή πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και διαφωνίες που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ της δημοσιογράφου με τη διοίκηση της ΕΡΤ φαίνεται ότι ανάγκασαν την Όλγα Τρέμη να δηλώσει πως επιθυμεί να αποχωρήσει από την κρατική τηλεόραση.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες «πηγές» η διοίκηση της ΕΡΤ περιμένει και γραπτώς την παραίτησή της, αλλά όπως όλα δείχνουν το «διαζύγιο» είναι οριστικό…!

Πάντως, η δημοσιογράφος είχε επιστρέψει στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν στην κρατική τηλεόραση μετά από απουσία αρκετών χρόνων από τη μικρή οθόνη.

H Όλγα Τρέμη, να θυμίσουμε, είχε αποσυρθεί για λίγο από την ενεργό δράση και το 2017 πήρε σύνταξη για την οποία είχε σχολιάσει σε παλιότερη συνέντευξή της:

«Τη σύνταξη δεν την πήρα για να συνταξιοδοτηθώ, την πήρα για να μη μου τη φάει ο Τσίπρας.

Ο μόνος λόγος που αποφάσισα να το κάνω τώρα, παρά το γεγονός ότι σας είπα πως παραμένω μάχιμη, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό, είναι για να προλάβω τις δυσμενείς αλλαγές, δηλαδή τεχνικής φύσεως…

Από τότε που πήρα τη σύνταξη, γιατί δεν είναι πολύς καιρός, δεν μου έχουν γίνει περικοπές…»!

 

 

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com