Ψυχαγωγία

Η ιστορία ζωής που συγκίνησε το MasterChef 4: «Από επιλογή δεν παντρεύτηκα έναν μαλ@@@ που θα με ταϊζει»
Συγκίνηση προκάλεσε στους κριτές τόσο με το πιάτο της όσο και με την ιστορία της ζωής της η Κατερίνα Ελένη, η οποία ταξίδεψε από τη Γερμανία για να πάρει μέρος στο MasterChef 4.

Η ίδια μαγείρεψε στους τρεις κριτές μια βελουτέ κολοκύθας με γαρίδες και πήρε πανηγυρικά την ποδιά με τρία «ναι».

Η 36χρονη δεν έχει σπουδάσει μαγειρική, όμως είναι η αγάπη της ζωής της. Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όπως είπε χαρακτηριστικά, την έκανε να αναθεωρήσει τη σημασία της ζωής κι έτσι αποφάσισε να αφήσει τη «βολή» και την «ασφάλεια» που είχε με την καλοπληρωμένη δουλειά της στο κομμωτήριο, να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Έφυγα στα 14 από το σπίτι μου και ξεκίνησα την κομμωτική. Μικρό παιδί ήμουν καλή μαθήτρια και όνειρό μου ήταν να σπουδάσω νομική. Επειδή οι συνθήκες δεν ήταν οι ιδανικές, χρειάστηκε να φύγω από το σπίτι και αποφάσισα να ακολουθήσω την κομμωτική όχι επειδή ήταν δική μου επιλογή, αλλά αναγκαστικά γιατί έπρεπε να κάνω κάτι που θα μου φέρει γρήγορα άμεσο κέρδος, να μπορέσω να ορθοποδήσω μόνη μου. Πήγα σε σχολή στα 14 μου κι έκανα τρεις δουλειές ταυτόχρονα.

Οι γονείς μου χώρισαν σε πολύ μικρή ηλικία. Με τον πατέρα μου δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις όσο και αν το επιδίωξα. Και από τη στιγμή που δεν είχαμε σχέσεις με τον πατέρα μου, έπρεπε η μητέρα μου να δουλεύει όλη μέρα. Κάπου μέσα στα χρόνια της εφηβείας χάθηκε λίγο η μπάλα και δεν υπήρξαν αυτές οι συνθήκες που θα έπρεπε να υπάρχουν για να μεγαλώνει ένα παιδί σωστά. Κι έτσι αποφάσισα στα 14 να φύγω από το σπίτι. Από επιλογή έφυγα στα 14 από το σπίτι. Από επιλογή είμαι εδώ. Από επιλογή δεν παντρεύτηκα έναν μαλ…α που θα με ταϊζει και θα με ποτίζει. Από επιλογή τα έχω κάνει όλα αυτά», είπε η Κατερίνα Ελένη.

Δείτε το βίντεο:

Συγκίνησε τους κριτές τόσο με το πιάτο της όσο και με την ιστορία της ζωής της η Κατερίνα Ελένη, η οποία έρχεται από τη Γερμανία.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com