Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 11:39
LIFE

Η γλυκιά Τζούλη σώθηκε από τις πλημμύρες του Βόλου και ψάχνει το παντοτινό της σπίτι


Αμέτρητα είναι τα σκυλάκια που έσωσε η φιλοζωική οργάνωση Dogs’ Voice στις πλημμύρες στη Θεσσαλία τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε. Η καταστροφή που έγινε στις περιοχές εκεί ήταν τεράστια.

Όπως συνέβη και με δεκάδες ανθρώπους έτσι και πάρα πολλά σκυλάκια, είτε δεσποζόμενα είτε αδέσποτα βρέθηκαν χωρίς στέγη να περιπλανιούνται χωρίς καμία ελπίδα επιβίωσης. Φαγητό δεν υπήρχε και τα νερά είχαν αρχίσει να μολύνονται.

Στα καταφύγια αδέσποτων εκεί τα πράγματα ήταν πολύ δυσάρεστα. Κάποια καταστράφηκαν, κάποια άλλα πλημμύρισαν με αποτέλεσμα τα ζώα να κινδυνεύουν.

Ένα από αυτά τα καταφύγια ήταν και του Βόλου. Πλημμύρισε και εκκενώθηκε. Τα ζωάκια που ζούσαν εκεί δεν είχαν πραγματικά πού να πάνε.

Οι άνθρωποι της Dogs’ Voice έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να διασώσουν όσα περισσότερα μπορούσαν. Και τα ζώα αυτά μεταφέρθηκαν στην Αθήνα είτε στη δομή της οργάνωσης στο Μαρκόπουλο είτε σε καταφύγια είτε σε σπίτια εθελοντών.

Ένα από τα ζωάκια αυτά του καταφυγίου Βόλου στο Διμήνι είναι και η γλυκιά Τζούλη. Η Τζούλη ήρθε στη δομή μαζί με τον γιο της, Larry.

Πρόκειται για μια υπέροχη σκυλίτσα, τρομερά ανθρωποκεντρική και πολύ αγαπησιάρα τόσο με τους ανθρώπους όσο και με τα άλλα ζώα. Ζει προσωρινά σε έναν στάβλο αλόγων στη δομή της οργάνωσης στο Μαρκόπουλο περιμένοντας ένα μόνιμο σπίτι.

Η δεσποινιδούλα Τζούλη, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, είναι πανέμορφη. Χαδιάρα και τσαχπίνα, έχει ανάγκη από αγκαλιές και παιχνίδια. Πραγματικά θα γίνει η καλύτερη παρέα. Δεν έχει λερώσει ποτέ στο χώρο της και δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Το μόνο που θέλει είναι ένα σπίτι όπου θα ζει προστατευμένη και χαρούμενη. Ποιος θα ήθελε να δώσει μια μόνιμη αγκαλιά στην Τζούλη, ώστε να φύγει από εκεί που ζει;

Τζούλη

Φιλοζωική οργάνωση: Dogs’ Voice

Περιοχή: Αττική-Ανατολικά Προάστια
Ηλικία: 2 έως 5 ετών
Μέγεθος: Μεσαίο (<25Kg)
Φύλο: Θηλυκό
Βιβλιάριο υγείας: Όχι
Μόνιμα προβλήματα υγείας: Όχι
Στειρωμένη: Όχι
Αριθμός microchip: 900057602096473
Υποχρεωτικό συμβόλαιο υιοθεσίας: Ναι
Κατάλληλη για συμβίωση με παιδιά: Ναι
Κατάλληλη για συμβίωση με άλλα ζώα: Ναι
Βρίσκεται σε καταφύγιο: Ναι
Email επικοινωνίας: [email protected]
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103225967