ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Φωτίου συζητούσε για ΑμεΑ και οι συνοδοί της πάρκαραν σε ράμπα τυφλών

Συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη είχε την Δευτέρα η αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής Θεανώ Φωτίου στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη δημιουργία πάρκου ΑμεΑστην Τούμπα.

Την ίδια ώρα ωστόσο και ενώ η συζήτηση μεταξύ των δύο ήταν σε πλήρη εξέλιξη δύο οχήματα τύπου βαν από κοινωνικές υπηρεσίες που συνόδευαν την αν. υπουργό στην επίσκεψη της στο δημαρχείο στάθμευσαν στον περιβάλλοντα χώρο του δημαρχιακού μεγάρου πάνω στον οδηγό στάθμευσης τυφλών που υπάρχει στο σημείο. Η εικόνα προκάλεσε αρνητικά σχόλια και εντυπώσεις.

«Σε άλλα νέα πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών πάρκαραν τα αυτοκίνητα της συνοδείας της Θεανούς Φωτίου, Αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο για να κάνει μια ομιλία.

Η ειρωνεία είναι ότι σε συνάντηση με τον Δήμαρχο πριν την ομιλία παρουσίαζε με καμάρι την μελλοντική δημιουργία του πάρκου ΑΜΕΑ στην Τούμπα…» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Τελίδης ο οποίος ανέβασε και την σχετική φωτογραφία, καυτηριάζοντας το περιστατικό.