1 2
Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024 18:04
LIFE

Η εξήγηση του Απόστολου Γκλέτσου για την δήλωση «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές» (vid)


Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action 24 βρέθηκε καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τολμηρές δηλώσεις που έχει κάνει πριν καν έρθουν στο προσκήνιο οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είχε προκαλέσει σάλο με την δήλωση «το ψάρι ψήνεται κι από τις δυο πλευρές», όταν μάλιστα, ήταν δήμαρχος Στυλίδας.

«Ήμουν δήμαρχος τότε και συνέβαιναν διάφορα. Μάθαινα διάφορα. Με ρωτούσαν τότε στη Στυλίδα και τους έλεγα ότι ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση διότι κάποιοι σε εισαγωγικά δημοσιογράφοι χαμογελούσαν και πίστευα ότι εγώ είχα κάποια ανάγκη… Ποια ανάγκη να είχα εγώ; Που το είπα μόνος μου, δεν με ρώτησε κανένας… Και τους έλεγα ότι αυτή είναι μια πατρική και ιερή δήλωση. Και το έκανα γι αυτά τα παιδιά», ανέφερε αρχικά.

«Κι έρχεται τώρα το 2024, να γρονθοκοπείται ένα 15χρονο πλάσμα… Ας το σταματήσουμε εκεί… Και λέω, είναι πατρική, ιερή δήλωση. Δεν είχα καμία απολύτως ανάγκη», συνέχισε ενώ σε ερώτηση για το να έχει προχωρήσει η ελληνική κοινωνία σε αυτό το κομμάτι απάντησε κατηγορηματικά: «Όχι δεν έχει προχωρήσει καθόλου», συμπληρώνοντας ότι από το το σπίτι του μεγάλωσε με τόσο προοδευτικές απόψεις.