1 2
Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024 13:16
Αθλητικά

Η ΑΕΚ εξέθεσε Μαρινάκη και Ολυμπιακό για την κεντρική διαχείριση


Στη συνεδρίαση της Super League συζητήθηκε και το θέμα της κεντρικής διαχείρισης με την ΑΕΚ να εκθέτει τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο της Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη!

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την εισήγησή του στο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού αναφέρθηκε στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ο Ολυμπιακός προτίθεται να συμμετάσχει στην κεντρική διαχείριση», όμως η ΑΕΚ φρόντισε να τον εκθέσει.

Όταν αργότερα ο αντιπρόεδρος α’ και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Κοσμάς ρώτησε αν ο Ολυμπιακός μπορεί να «σπάσει» το υπάρχον τριετές τηλεοπτικό συμβόλαιό του, απάντησε πως…όχι.

«Αυτός θα συμμετέχει στις διαδικασίες, αλλά θα μπει μετά το 2025! Δηλαδή, αν γίνει του χρόνου κεντρική διαχείριση (π.χ) για 3 χρόνια, αυτός (κι ο Αρης) θα μπουν στον τελευταίο χρόνο, αν γίνει 4ετής σύμβαση στα 2 τελευταία, κλπ.», ήταν το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο διάλογος των δύο ανδρών

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι υπόλοιπες ομάδες που «στηρίζουν» τον Ολυμπιακό, ενώ φωνάζουν πρώτες για την κεντρική διαχείριση, αυτή την ντρίμπλα την έφαγαν… αμάσητη, ούτε που αντέδρασαν.

 

 

 

Πηγή: sdna.gr