Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023 18:55
LIFE

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ιάσονα Τριανταφυλλίδη : «Είναι ένας άνθρωπος κακόψυχος»


Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία του στη Late Night ζώνη του ANT1, ενώ απάντησε και στην κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη.

«To The 2Night Show είναι μια εκπομπή που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται απέναντι από πολύ δυνατά project. Φανταστείτε δε ότι πολλοί ήταν εκεί και σηκώθηκαν κι έφυγαν, εκείνες τις ώρες, τις βραδινές. Δεν μπορούσαν να δεχτούν την ήττα. Δεν θα μπορούσαν να δεχτούν τι συμβαίνει και εξαφανίστηκαν», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τι είπε για το σχόλιο του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, ο οποίος ανέφερε: «Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος γι’ αυτό φοράνε τιράντες»;

«Όταν όλα αυτά λέγονται από έναν άνθρωπο που μου είναι τόσο…. εντάξει, μου δημιουργεί και μια αίσθηση απογοήτευσης, αυτός ο άνθρωπος, όσο μεγαλώνει. Οπότε αυτή η απογοήτευση δεν με αγγίζει καθόλου.  Μιλάμε για έναν άνθρωπο που… ούτε καν… εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Είναι ένας άνθρωπος κακόψυχος. Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός. Οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν κάποια καλή κουβέντα να πούνε και γενικά ψάχνουν το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια», απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και συνέχισε λέγοντας: «Και η εμφάνισή του, εκεί που βγαίνει και μιλάει είναι προσβλητική. Όταν μιλάει για τηλεόραση… έχει πολύ κακία. Δεν με ενδιαφέρουν οι κακοί άνθρωποι».