Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024 05:38
LIFE

GNTM – Ηρακλής: «Έμπαινα σε σούπερ μάρκετ και με ακολουθούσε ο security για να μην κλέψω»


Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, νικητής του GNTM παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Φωλιά των ΚουΚου. Το μοντέλο αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια μετά το παιχνίδι ενώ μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει στο παρελθόν αλλά και το bullying που δέχθηκε στα παιδικά του χρόνια.

«Ήρθε η στιγμή να δείξω όσα έμαθα στο GNTM. Δεν αγχώνομαι, σκέφτομαι μόνο ότι είναι η πρώτη μου επαγγελματική φωτογράφιση. Θέλω να σαρώσω την Ευρώπη και ανυπομονώ να κάνω το πρώτο μου ταξίδι στο Elite. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για την Παρασκευή και όντως είχα βάλει κόσμο να την ψηφίσει. Η μητέρα μου έστειλε πάρα πολλά μηνύματα. Με τα λεφτά που πήρα πρέπει να πληρώσω τους λογαριασμούς της οικογένειας μου και των φίλων.

Στο σχολείο ήμουν διάσημος, ήμουν πρόεδρος του 15μελους. Δεν ήμουν και το καλύτερο παράδειγμα στο σχολείο, δεν ήμουν ο τέλειος μαθητής, ούτε ο πιο σωστός… Συνήθως πήγαινα κόντρα στα πάντα, κοπάνες, καταλήψεις, αποβολές. Όταν ήμουν στο δημοτικό εκμεταλλεύτηκα το γεγονός ότι η μητέρα μου δεν μίλαγε ελληνικά.

Έλεγαν οι καθηγητές ότι πρέπει να συμμορφωθώ και εγώ της μετέφραζα ότι είμαι πολύ καλός και χρειάζομαι παραπάνω διάβασμα. Η μητέρα μου είναι υπερπροστατευτική και φοβόμουν ότι θα χαρακτηριστώ “μαμάκιας” αλλά πλέον σκέφτομαι “σιγά”. Δεν έχω φάει ποτέ χυλόπιτα γιατί δεν έδινα την ευκαιρία και κατέληγα να είμαι κολλητός. Είναι δίκοπο μαχαίρι.

Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι παρουσιαστής. Ίσως επειδή είμαι λεξιπενής ή επειδή δεν μου ταιριάζει. Ηθοποιός θα γινόμουν. Το ιδανικό θα ήταν να ακολουθήσω την πορεία του Γιώργου Καράβα γιατί τον θαυμάζω πάρα πολύ.

Όταν ήμουν στην Γερμανία μέναμε σε φτωχή περιοχή και θυμάμαι ότι ήμουν πολύ κοινωνικό παιδί. Πήγαινα από πόρτα σε πόρτα, χτύπαγα από πόρτα σε πόρτα και τους ζήταγα γλυκά αλλά ήταν σαν να ζητιάνευα.

Έχω δεχτεί bullying στην Ελλάδα. Μπαίνεις σε σούπερ μάρκετ, τριγυρνάς για να δεις τι θα αγοράσεις και ο secutiry είναι από πίσω για να μην κλέψεις τίποτα. Στο μυαλό του είσαι ήδη κακός, είσαι ο κλέφτης. Όλα όσα δεν μας σκοτώνουν μας κάνουν πιο δυνατούς», δήλωσε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ.