Ψυχαγωγία

GNTM 2: «Κλείδωσε» η ημερομηνία του τελικού -Ποιος ο ρόλος του κοινού

Το GNTM 2 πλησιάζει σιγά-σιγά στο τέλος του και μετά τα γυρίσματα του ημιτελικού στο Μιλάνο, έφτασε η ώρα για τον τελικό.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του ριάλιτι μόδας που έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό, καθώς σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, έχει ξεκινήσει.

Όπως αναφέρθηκε, ο ημιτελικός του GNTM 2, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Μιλάνο και οι τέσσερις κριτές κατέληξαν στην τελική τριάδα. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, η κάμερα του «Πρωινού», είχε «τσακώσει» τους συντελεστές του ριάλιτι να βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, για μια από τις τρεις φωτογραφίσεις των κοριτσιών.

GNTM 2: Πότε θα γίνει ο τελικός

Τώρα το ερώτημα είναι ένα: «Πότε θα γίνει ο τελικός»; Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ο μεγάλος τελικός του GNTM 2 θα μεταδοθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.

Μπορεί να ακούγονται πολλά σχετικά με τα φαβορί και τη νικήτρια, αλλά όλα ανατρέπονται αφού τα αουτσάιντερ γίνονται φαβορί και το αντίστροφο. Οι ανατροπές δεν τελειώνουν στο GNTM 2 και αυτό γιατί όλα θα κριθούν από τον πέμπτο κριτή… το κοινό που θα βαθμολογήσει τις φιναλίστ και θα αναδείξει τη μεγάλη νικήτρια!

 

 

Πηγή: iefimerida.gr