Άλλες Ειδήσεις

Γκάφα ολκής της Μαρίας Αναστασοπούλου (ΣΚΑΪ): «Κοίταζε χαμηλά», είπε για τον τυφλό Αντρέα Μποτσέλι (βίντεο)

Μεγάλη γκάφα από την δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου το πρωί, γκάφα που δεν πέρασε απαρατήρητη και ασχολίαστη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου το πρωί παρουσίασε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ το βίντεο με τον διεθνούς φήμης τενόρο Αντρέα Μποτσέλι να ψάλλει Αναστάσιμους Υμνους στο άδειο Ντουόμο στο Μιλάνο. Ενα βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Ωστόσο, με το σχόλιό της η Μαρία Αναστασοπούλου υπέπεσε σε μια μεγάλη γκάφα. «Βλέπεις και τον ίδιο και από τη στάση σώματος και από το βλέμμα του… Βλέπεις κοιτάζει χαμηλά, νιώθει το βάρος της ευθύνης γι’ αυτό που κάνει εκείνη τη στιγμή…», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου για τον Αντρέα Μποτσέλι, ο οποίος είναι τυφλός.

Η γκάφα της Μαρίας Αναστασοπούλου δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και δεν πέρασε και ασχολίαστη. Ενα από αυτά και της Ελενας Ακρίτα. «Στον ΣΚΑΪ ειπώθηκε ότι ο Αντρέα Μποτσέλι στην συναυλία από το Ντουόμο ‘κοιτούσε χαμηλά’. διότι ‘ένιωθε’ λέει ‘το βάρος της ευθύνης του’. Ο Μποτσέλι, κυρία Αναστασοπούλου ‘κοιτούσε χαμηλά’ επειδή είναι τυφλός. Και στο Ηρώδειο ‘χαμηλά κοιτούσε’ κι όχι γιατί έχει σπασμένα μάρμαρα. Λεπτομέρεια θα μου πεις», έγραψε η Ελενα Ακρίτα.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr