Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024 13:45
Άλλες Ειδήσεις

Γιατί λύγισε και πάγωσε στον αέρα της εκπομπής;


«Μα τι λες τώρα, αγάπη μου; Τι συγγνώμη ζητάς;»  αναφώνησε η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ.

Με την υπόθεση του αγνοούμενου Αρουτινιάν Αραϊκ από τη Θεσσαλονίκη καταπιάστηκε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τη νύχτα της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της ενημερωτικής εκπομπής, η παρουσιάστρια συνδέθηκε με την συμπρωτεύουσα όπου και συγγενείς του αγνοούμενου πατέρα έκαναν δημόσια έκκληση για βοήθεια.

Η ξαδέλφη του αγνοούμενου, Ναταλία με τρεμάμενη φωνή
«Γεια σας, καλησπέρα. Παρακαλάμε πάρα πολύ. Είμαι η πρώτη του ξαδέλφη και αν κάποιος…» δήλωσε για να την διακόψουν τα δάκρυα της και να υπογραμμίσει η Αγγελική Νικολούλη πως «η κοπέλα είναι συγκινημένη. Στη σκέψη και μόνο γιατί έχει περάσει πολλά η οικογένεια. Έχει περάσει πολλά η οικογένεια, τώρα, τι να λέμε, Ναταλία μου»
«Συγγνώμη» πρόδωσε, δειλά, η γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη για να σπεύσει η Αγγελική Νικολούλη να της συμπαρασταθεί τονίζοντας «μα τι λες τώρα, αγάπη μου; Τι συγγνώμη ζητάς; Είναι ο πόνος που ξεχειλίζει γιατί είναι ιδιαίτερη η υπόθεση».
«Αν κάποιος τον έχει δει, τον είχε δει τουλάχιστον κάπου να μας το πούνε» συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένη, η ξαδέλφη του αγνοούμενου πατέρα από την Θεσσαλονίκη στο «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής. «Εντάξει, κορίτσι μου γλυκό. Θα έρθω πάλι κοντά σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, κορίτσι μου γλυκό» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού.