Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 00:59
ΠαραθλητικάΠαρασκήνια

Για τον Αχιλλέα Μπέο οι αξίες και οι αρχές είναι αδιαπραγμάτευτες έννοιες


Πολλά ακούγονται και λέγονται για τις κατηγορίες που βαρύνουν τον Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα σε μπαρ του Κολωνακίου.

Ο Ισραηλινός μάλιστα αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, καθώς μία εξ αυτών είναι και η απόπειρα βιασμού ανήλικης κοπέλας.

Το αν όσα περιγράφονται έχουν συμβεί ή όχι και σε ποιο βαθμό, είναι κάτι που θα το κρίνει η Ελληνική Δικαιοσύνη όταν θα βρεθεί ενώπιον της ο Κλέιμαν.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, ο Αχιλλέας Μπέος έδειξε ότι διαθέτει αξίες και αρχές, τις οποίος τοποθετεί πολύ πιο πάνω από το καλό της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Βόλου, μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό και πριν ακόμα απαγγελθούν κατηγορίες στον ποδοσφαιριστή, πήρε την απόφαση και τον έθεσε εκτός ομάδας ενώ προχώρησε και τις διαδικασίες για τη διακοπή του συμβολαίου του.

Το ίδιο έπραξε και με τον Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος απλά ήταν παρέα με τον Κλέιμαν στο μπαρ. Και μπορεί να μην κατηγορείται για κάτι ο Πορτογάλος αμυντικός, ωστόσο  στη συνείδησή του Αχιλλέα Μπέου είναι καταδικαστέο ακόμα και το γεγονός ότι δεν εμπόδισε τον Κλέιμαν να προβεί στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Και μιλάμε για δύο βασικούς και αναντικατάστατους ποδοσφαιριστές του Βόλου, τους οποίους θα τους στερηθεί η ομάδα στη συνέχεια των πλέι οφ όπου θα παίξει τους κόπους όλης της χρονιάς.

Αλλά για τον Αχιλλέα Μπέο, η ηθική και οι αξίες είναι αδιαπραγμάτευτες. Και το απέδειξε και σήμερα. Όχι με λόγια όπως κάνουν οι περισσότεροι, αλλά με πράξεις.