Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Αθλητικά > Για την υπέρβαση στο “Καραϊσκάκης” ο Βόλος

Να παραμείνει αήττητος σε εκτός έδρας αγώνες θα επιδιώξει ο Βόλος στη σημερινή (7.30 μ.μ.) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.
Οι “κυανέρυθροι” έχουν δύσκολο έργο κόντρα στον πρωταθλητή και πρωτοπόρο Ολυμπιακό ωστόσο αυτό δεν τους απαγορεύει να αισιοδοξούν ότι μπορούν να φύγουν από τον Πειραιά με το θετικό αποτέλεσμα.
Το ευχάριστο για τον Ανχελ Λόπεθ είναι στη διάθεσή του θα βρίσκονται οι Μπαριέντος, Σάντσες και Ντεντάκης, οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα εκτός αποστολή έμειναν για ένα ακόμη παιχνίδι οι τραυματίες Τσοκάνης, Τέκιο και Κρητικός.
Δείτε Περισσότερα Άρθρα
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Περιπλέχτηκε και άλλο το πράγμα
14 Σεπτεμβρίου 2025Αθλητικά
Εκτός έδρας δοκιμασίες για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ
14 Σεπτεμβρίου 2025Αθλητικά
Ο Ματσούκας ”σφυρίζει” τον Βόλο στην Ηλιούπολη για το κύπελλο Ελλάδος
14 Σεπτεμβρίου 2025Βόλος
Λάμπρου: «Πιστεύουμε στην ομάδα φέτος, έχουμε υψηλούς στόχους»
14 Σεπτεμβρίου 2025Βόλος