Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024 14:31
ΒόλοςΤοπικά

Γ. Πράττος: Κάναμε τον Βόλο μια από τις καθαρότερες πόλεις – Ευχαριστώ τον Αχ. Μπέο για την εμπιστοσύνη


Σε δήλωσή του, με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του στην θέση του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Πράττος αναφέρει:

«Με το τέλος του 2020 ολοκληρώθηκε και η θητεία μου ως αντιδημάρχου Βόλου με αρμοδιότητες την Καθαριότητα, την Ανακύκλωση και την Πολιτική Προστασία. Για την ευκαιρία που μου δόθηκε να υπηρετήσω την πόλη και τους πολίτες θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο που με εμπιστεύθηκε.

Βεβαίως οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας, που πλέον μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας μας τους θεωρώ οικογένειά μου. Μαζί τους δώσαμε την σκληρή και επίπονη μάχη της καθημερινότητας, δώσαμε την ψυχή μας και πολλές φορές υπερβάλαμε εαυτούς προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο με επιτυχία και να είναι σήμερα ο Βόλος μας, κατά κοινή εκτίμηση, μια από τις καθαρότερες πόλεις της Ελλάδας.

Ελπίζω να φάνηκα αντάξιος των προσδοκιών των συμπολιτών μας που με τίμησαν με τις ψήφους τους. Η προσπάθεια συνεχίζεται και εύχομαι καλή συνέχεια στο νέο αντιδήμαρχο, Απόστολο Μαλαματίνη.

Καλή χρονιά με Υγεία και Ευτυχία για όλους».