Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024 20:52
ΒόλοςΤοπικά

Φρίκη στον Βόλο: Πιτμπουλ κατασπάραξε το πτώμα της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας του


Ένα φρικιαστικό συμβάν, που ακόμα πάντως δεν έχει επισήμως διασταυρωθεί, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και σύμφωνα με όσα αναφέρονται το πτώμα μια ηλικιωμένης γυναίκας κατασπαράχθηκε από το σκυλί της, ράτσας πιτ μπουλ!!!

Σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά το φριχτό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 11 το πρωί, στα Καλά Νερά, όταν, όπως υπολογίζεται η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 69 ετών, που ήταν μόνη εκείνη την ώρα, καθώς ο σύζυγός της απουσίαζε, έπεσε νεκρή στο χώρο της κουζίνας, πιθανότατα από παθολογικά αίτια.

Το περιστατικό, ωστόσο, ξεφεύγει από το πλαίσιο ενός λυπηρού, πλην συνήθους, γεγονότος καθώς ο σύζυγος επιστρέφοντας στην οικία του εντόπισε τη γυναίκα του πεσμένη στο πάτωμα και τον σκύλο του, ράτσας πίτμπουλ, να είναι από πάνω της και να την δαγκώνει.

Η γυναίκα έφερε δαγκώματα στο κεφάλι και στον λαιμό και αίματα σε πολλά σημεία του κορμιού της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσε, ο σκύλος, μόλις κατάλαβε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή όρμησε επάνω της και την δάγκωσε με μανία, καταφέροντάς της νέα τραύματα.

Σε κατάσταση πανικού ο σύζυγος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου, έφτασε στο σημείο, όπου διαπίστωσαν τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.