Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023 11:30
LIFE

Φως στο Τούνελ: Μήνυμα για βόμβα και απειλές στον αέρα της εκπομπής


Μήνυμα για ύπαρξη βόμβας στο στούντιο που γυρίζεται η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δέχθηκε η Αγγελική Νικολούλη την ώρα που βρισκόταν στον αέρα.

«Όλα τα έχω ακούσει, είχα χρόνια να το ακούσω αυτό», ήταν η αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη στο μήνυμα που δέχθηκε ότι υπάρχει βόμβα στο στούντιο που γυρίζεται η εκπομπή.

«Δεν κολώνουμε με μία βόμβα» είπε η δημοσιογράφος, η οποία συνέχισε κανονικά την εκπομπή.

Τόσο εκείνη όσο και οι συνεργάτες της αναρωτήθηκαν, ποιοι δεν θέλουν να βγει στον αέρα η εκπομπή και τι φοβούνται.

Εκτός από την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη η Αγγελική Νικολούλη απόψε ασχολήθηκε και με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

Νωρίτερα στην εκπομπή μίλησε για την υπόθεση ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσόπουλος, ενώ η μητέρα του την Τρίτη 8/11 πέρασε το κατώφλι του ανακριτή.

Τις επόμενες ημέρες και οι κατηγορούμενοι πρόκειται να δώσουν συμπληρωματικές καταθέσεις με τους έξι από τους οχτώ να έχουν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

«Μην ψάχνεις άλλο για την υπόθεση του Μάριου, η ιστορία έχει τελειώσει», ήταν το μήνυμα που εξαγρίωσε τη δημοσιογράφο, η οποία δεν άφησε την απειλή αναπάντητη.

«Αν ήταν έτσι, θα είχαμε σταματήσει και τότε δε θα ψάχναμε να βρούμε το αίμα του και να προχωρήσει η υπόθεση.

Και μας απειλείτε εσείς, και εσείς είστε και πίσω από τη βόμβα, που ο εγκέφαλος είναι στην φυλακή και οι υπόλοιποι είστε έξω και διασκεδάζετε.

Για το τούνελ δεν τελειώνει ποτέ τίποτα.

‘Οσο μπορούμε θα ψάχνουμε και είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί το πτώμα. Παρόλο που επιχειρήσατε να τον κάψετε και τον πήγατε αλλού», είπε η δημοσιογράφος αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τους εμπλεκόμενους στην τραγική υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com