Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023 09:18
Βόλος

Φέρνει τον Ντομινίκ Κρούζλιακ ο Βόλος


Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής βρίσκεται ο Βόλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του volosday.gr οι «κυανέρυθροι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 26χρονο Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό Ντομινίκ Κρούζλιακ και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Κρούζλιακ τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Σλοβάκικη Ντουνάσκα Στρέντα, έχοντας τη φετινή περίοδο 31 συμμετοχές εκ των οποίων οι πέντε στο Conference League,  πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι ο Κρούζλιακ στη δεκαετή καριέρα του, έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο ομάδες, καθώς πριν από την Ντουνάσκα Στρέντα είχε φορέσει για έξι χρόνια τη φανέλα της Ρούζενμπέροκ. Κάτι που μέτρησε πολύ ώστε οι διοικούντες τον Βόλο να κινηθούν για την απόκτησή του, καθώς το γεγονός αυτό πέρα από την αγωνιστική αξία του ποδοσφαιριστής, δείχνει πολλά και για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του.

Τέλος, ο Κρούζλιακ έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Σλοβακίας όπως επίσης και των «μικρών» εθνικών ομάδων της χώρας του.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι η περίπτωση του Ντομινίκ Κρούζλιακ μοιάζει εξαιρετική και σίγουρα ο Σλοβάκος θα συμβάλλει τα μέγιστα ώστε ο Βόλος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com