1 2
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024 14:06
ΜαγνησίαΤοπικά

Έξαλλος ο Κουρέτας με στενούς αιρετούς συνεργάτες του – Για ποιο λόγο τους έκανε αυστηρές συστάσεις


Έντονα ενοχλημένος είναι τις τελευταίες ημέρες ο Περιφερειάχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας με στενούς συνεργάτες του, αιρετούς, στους οποίους έκανε μάλιστα – σύμφωνα με πληροφορίες – και αυστηρές συστάσεις.

«Αν είναι δυνατόν, την ώρα που η Θεσσαλία προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι από τις καταστροφές του περασμένου φθινοπώρου, κάποιοι αντί να είναι αφιερωμένοι στο έργο τους και στις αρμοδιότητές τους, να φωτογραφίζονται με κομματικά στελέχη. Δεν είναι αυτό το μήνυμα που θέλει να στείλει ο Περιφερειάρχης στην κοινωνία και δε θα επιτρέψει σε τέτοια φαινόμενα να συνεχιστούν…» σημείωνε αρκετά προβληματισμένο, άτομο από το στενό περιβάλλον του κ. Κουρέτα.

Ο Περιφερειάρχης κάλεσε ένα – ένα τα συγκεκριμένα άτομα στο γραφείο του και τους ζήτησε «εγκράτεια» σε ότι αφορά τη δραστηριότητά τους πέραν των καθηκόντων που τους έχει αναθέσει, υπενθυμίζοντας τους πως πρόκειται για «καθήκοντα πρώτης προτεραιότητας σε μία έκτακτη και κομβική συγκυρία».

Εξίσου δυσαρεστημένος όμως εμφανίζεται και για σημαίνον πολιτικό πρόσωπο της Λάρισας, το οποίο όπως σημείωνε οι συνεργάτης του, “έχει κάνει άνω – κάτω την περιφερειακή ομάδα με μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσει προσωπικές φιλοδοξίες και μικροπολιτικά συμφέροντα”.

 

Πηγή:onlarissa