1 2
Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024 14:15
ΒόλοςΤοπικά

Εξαφάνιση 19χρονης: Ο διάλογος με γυναίκα στην παραλία Βόλου


Ολα τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως η 19χρονη Αρτεμις που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν 3 μήνες στο Κορωπί είναι ζωντανή και βρίσκεται κρατούμενη σε χώρο κοντά στο Μοναστηράκι, σύμφωνα με την οικογένειά της.  Η πληροφορία αυτή, που πρώτο αποκάλυψε το ethnos.gr το βράδυ της Δευτέρας, έχει επαναφέρει την ελπίδα και έχει εντείνει την αγωνία της οικογένειας της νεαρής κοπέλας μετά το τηλεφώνημα ενός άνδρα που ισχυρίζεται πως είδε την Άρτεμις ζωντανή. Μάλιστα, παρόμοια μαρτυρία πριν από λίγο καιρό είχε έρθει στην οικογένεια και από τον Βόλο.

Ο διάλογος της γυναίκας με νεαρή κοπέλα στην παραλία του Βόλου

Μία γυναίκα πριν λίγο καιρό αποκάλυψε στην οικογένεια τον διάλογο που είχε με νεαρή κοπέλα σε κατάστημα στην παραλία του Βόλου. Η γυναίκα φαίνεται να αναγνώρισε την Άρτεμις στο πρόσωπο μίας κοπέλας που συνοδευόταν από δύο αλλοδαπούς – και ιδιαίτερα γεροδεμένους – άνδρες.  «Άρτεμις;». Αυτή η ερώτηση της γυναίκας προς την νεαρή κοπέλα πυροδότησε την αντίδραση των δύο ανδρών, σύμφωνα με την καταγγελία, όταν η νεαρή κοπέλα γύρισε προς την γυναίκα σαν όντως να είχε ακούσει το όνομά της.  Τότε οι δύο άνδρες είπαν στην κοπέλα: «Άρτεμις, έλα εδώ» και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το Facebook της Αρτεμις άδειασε σε μια νύχτα

Σύμφωνα με κύκλους της οικογένειας της κοπέλας, λίγα 24ωρα πριν την εξαφάνιση της Άρτεμις, η ίδια είχε διαγράψει τουλάχιστον 20 φίλους της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Αυτό είναι ένα στοιχείο που πυροδοτεί σενάρια για εκβιασμό της 19χρονης από κάποιον που πιθανόν την υποχρέωσε να σβήσει φίλους της από τα social media.  Σύμφωνα με πληροφορίες, πλέον οι Αρχές ερευνούν ένα και συγκεκριμένο σημείο, τον χώρο που πιθανόν να είναι το κολαστήριο της 19χρονης.

Η εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αναστάσιο Ντούγκα, «η 19χρονη Άρτεμις χάθηκε πριν από τρεις μήνες στο Κορωπί όταν πήγε να υποβάλει αίτηση για δουλειά σε κατάστημα παιχνιδιών. Από τότε η οικογένεια δεν έχει σταματήσει να ελπίζει. Όταν εξαφανίστηκε δεν είχε καμία αντιδικία και δεν είχε κανένα λόγο να φύγει από το σπίτι της. Κάνουμε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να καλέσει στα τηλέφωνα πού έχουν δοθεί στη δημοσιότητα (6976005061 – 6976078826) ή στο silver alert».

 

 

 

Πηγή: ethnos.gr