Ψυχαγωγία

Eurovision 2016: Η κλήρωση των ημιτελικών του φετινού διαγωνισμού

Μη χάσετε, σε απευθείας μετάδοση από το webTV της ΕΡΤ, στο www.ert.gr, την κλήρωση των δύο ημιτελικών των φετινών υποψήφιων χωρών για τον 61ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Το πρώτο μέρος της κλήρωσης θα ορίσει σε ποιον από τους δύο ημιτελικούς θα έχουν δικαίωμα ψήφου οι έξι χώρες που συμμετέχουν απευθείας στον τελικό του Σαββάτου, δηλαδή η Big Five και η διοργανώτρια Σουηδία. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η κλήρωση που θα κρίνει σε ποιον ημιτελικό και σε ποιο μέρος του (πρώτο μέρος ή δεύτερο μέρος) θα εμφανιστεί το κάθε τραγούδι. Φέτος, στον πρώτο ημιτελικό θα διαγωνιστούν 18 τραγούδια και στον δεύτερο ημιτελικό 19. Η ακριβής σειρά εμφάνισης των τραγουδιών, θα αποφασιστεί από τους διοργανωτές σε μεταγενέστερο χρόνο.

«Συντονιστείτε» με το ert.gr, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, στις 12:15 ώρα Ελλάδας και παρακολουθήστε απευθείας από το Δημαρχείο της Στοκχόλμης την κλήρωση των δύο ημιτελικών του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Στην παρουσίαση θα είναι η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και ο Jovan Radomir.