Τοπικά

Espresso: Βολιώτης καταγγέλλει ιερέα ότι του «έκλεψε» τη σύζυγο του

Μια ιστορία που μοιάζει με κινηματογραφικό σενάριο δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Espresso και αφορά το Βόλο. Όπως αναφέρει 36χρονος Βολιώτης, καταγγέλλει ότι έγγαμος κληρικός «τρύπωνε» στο κρεβάτι του, ενώ εκείνος «δούλευε σαν σκυλί» στα καράβια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ : « Ένας έγγαμος κληρικός τρύπωνε στο κρεβάτι του κακομοίρη του ναυτικού που δούλευε στα καράβια νυχθημερόν. Το φοβερό είναι ότι ο παπάς όταν βρισκόταν με την ερωμένη του πέταγε τα ράσα… και όχι μόνο αυτό! Φρόντιζε να βγάζει και σούπερ σέξι φωτογραφίες με το κινητό του, τις οποίες αποθήκευε στο λάπτοπ του.

Ο 36χρονος παπάς είχε γίνει κυριολεκτικά βούκινο στον Βόλο και τον έχει καλέσει ακόμη και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος για εξηγήσεις! Και τώρα κρατηθείτε… Ο ιερέας είναι παιδικός φίλος του ναυτικού και βρισκόταν στο σπίτι του κάθε μέρα… και έτσι σαν καλός φίλος που ήταν του πήρε την γυναίκα, του διέλυσε το σπίτι και δεν τον αφήνει να βλέπει και το παιδί του. Τουλάχιστον έτσι καταγγείλει ο προδομένος ναυτικός…και από τον φίλο του προδομένος και από την γυναίκα του: «Εγώ δούλευα σαν το σκυλί στα καράβια και αυτός έμπαινε στο σπίτι μου και τα έριχνε στην συζυγό μου.

Δεν σεβάστηκε ούτε εμένα, ούτε το παιδί, ούτε τα ράσα που φοράει!» , λέει ο Ιωάννης Σταμούλος και συνεχίζει «Γνωριζόμαστε από παιδιά έχουμε την ίδια ηλικία και είμασταν συμμαθητές. Το 2005 παντρεύτηκα την σύζυγό μου και όλοι μαζί κάναμε παρέα…».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχει η Espresso, ο Γιάννης Σταμούλος κατάλαβε τι γινόταν, όταν άνοιξε το λάπτοπ της γυναίκας του και μπήκε στον κάδο απορριμμάτων… «Έπαθα σοκ! Υπήρχαν φωτογραφίες της γυναίκας μου με τον παπά, ήταν στο κρεβάτι μου σε άσεμνες στάσεις…» . Ο Ιωάννης Σταμούλος κράτησε την ψυχραιμία του γιατί άλλος θα τον έσπαγε στο ξύλο και ξεκίνησε τις καταγγελίες στην Μητρόπολη και φυσικά προσπαθεί να πάρει και διαζύγιο από την γυναίκα του! Στον Βόλο γίνεται κόλαση καθώς η υπόθεση είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο και λόγο της ιδιότητας του μπερμπάντη ιερέα».

1-11