Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Αθλητικά > Επιστρέφει στην Ευρώπη ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ σήμερα επιστρέΦει στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 20 χρόνια. Οι Κρητικοί καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού (17/9, 20:00, Γεντί Κουλέ, Novasports 1) για να προκριθούν στον τρίτο προκριματικό του Europa League.
Ο Γιώργος Σίμος δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην αποστολή της ομάδας. Εκτός είναι έτσι κι αλλιώς οι τραυματίες Τσιλιανίδης και Φερέιρα, ενώ προστέθηκε και ο Βαζ που υπέστη ρήξη χιαστού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βάις, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα, Ναμπί, Σολίς, Βούρος, Διαμάντης, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που προκριθεί επί του Απόλλωνα Λεμεσού θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της πολωνικής Λεχ Πόζναν.
Δείτε Περισσότερα Άρθρα
Στη Θεσσαλονίκη οι Ακαδημίες του Βόλου (φωτογραφίες)
27 Οκτωβρίου 2025Βόλος
Ο Ζαμπαλάς ”σφυρίζει” τον Βόλο με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο
27 Οκτωβρίου 2025Βόλος












